Jaka nawigacja? Polska + Niemcy

20 Sty 2016, 20:11

Witam, chce zakupić nawigację GPS do swojego samochodu. W temacie nawigacji nigdy nie siedziałem więc zupełnie nie mam pojęcia czym się kierować.

Ważne dla nie jest aby nie trzeba było opłacać żadnych subskrypcji, dobrze by było gdyby dało się wgrać mapy offline, gdyż często bywam w Niemczech. \

Chciałbym wydać do około 400zł

Proszę o podpowiedź
rangerpl02
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 08 1988
Auto: Space Star

21 Sty 2016, 20:39

Na Polske najlepsza płatna nawigacja to Automapa. Na Niemcy TomTom. reszta to zabawki. W Warszawie przetestowałam większość znanych nawigacji i tylko automapa jako tako prowadziła przez korki. Podkreślam jako tako ale żadna nie jest doskonała. Aha tylko legalna dobrze działała , żadne witaminki bo mimo ,że aktualne to z korkami nie dawały rady. Znajoma prowadzi usługi pielęgniarskie w Warszawie i okolicach i używa Sygic , niby jest zadowolona czyli każdy sam musi wybrać . :yes:
karolinkaa
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 18 03 1985
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Skoda fabia
Silnik: 1.2
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody Lexusa pracują na lotnisku
    Naprawdę wygodne auto potrafi sprawić, że nawet długa podróż na czterech kołach jest równie komfortowa, co krótki lot samolotem. Czasami jednak trzeba skorzystać z możliwości silnika odrzutowego. Ale ...
    Nowa Mazda6 zaawansowana technologia i-ACTIVSENSE
    Mazda Motor Corporation zaprezentuje technologie "i-ACTIVSENSE" w zupełnie nowej wersji modelu Mazda6, która będzie główną atrakcją tegorocznego Salonu Motoryzacyjnego w Paryżu. "i-ACTIVSENSE" to seria zaawansowanych ...