Podczas porannej przejażdżki na rowerze, natknąłem się na taki oto świecący artefakt spoczywający beztrosko na asfalcie. Świeci, przykuwa uwagę. Kto znalazł, to jego .
Ciekawi mnie pochodzenie tej części. Czy to element zawieszenia samochodu? Część która odpadła od przelatującego Boeinga? produkt obcej cywilizacji na ziemi? Kto wie . Średnica wewnętrzna to 21, zewnętrzna zaś 31.
Czekam na sugestie. A może ktoś jest chętny do kupna? Nadmienię, że od kiedy znalazłem artefakt, obce kobiety zaczęły się za mną oglądać, rower przestał skrzypieć, a ten dupek (mój szef) dał mi premie. Cena wywoławcza : 15 000 dolarów. Rozważę też wymianę na komplet nowych opon do górala, ew. nowego mercedesa z salonu.
Skoda Superb w wersji kombi Pierwszy egzemplarz nowej ŠKODY Superb w wersji kombi dla Klienta z Czech, został już wyprodukowany. Zbudowany w fabryce w Kvasinach samochód posiada silnik 2.0 TDI i biały lakier nadwozia. ŠKODA Superb ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.