Witam, pytanie zapewne jest dość nietypowe i zapewne banalne. No ale jestem dziewczyna i kompletnie nie znam się na tym Czy mógłby ktoś zerknąć czy poniższa skrzynia biegów jest automatyczna czy manualna? i czy nie brakuje w niej czegoś, bo wydaje mi się że tam wokół tego zielonego paska gdzie jest pusta przestrzeń powinien być jakiś bęben (po mojemu )
ania503 napisał(a):bo wydaje mi się że tam wokół tego zielonego paska gdzie jest pusta przestrzeń powinien być jakiś bęben
Tu powinien być docisk wraz ze sprzęgłem. W tym miejscu skrzynia łączy się z silnikiem. Jest to skrzynia manualna, automaty wyglądają trochę inaczej Skrzynia chyba do Mercedesa 1.6 benzyna (A 140 W168 1997-2004)
Najpopularniejsze crossovery w Polsce – styczeń 2017 W pierwszym miesiącu 2017 roku rynek nowych samochodów odnotował kolejne wzrosty. Sprzedaż na poziomie przekraczającym 41 tys. sztuk oznacza, że był to najlepszy styczeń od 10 lat. Popyt generowany jest głównie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.