Witam, szukam samochodu do 20 tysięcy. Najlepiej gdyby był to automat, ale nie jest to warunek konieczny. Segment C/D, miesięcznie robię około 1000-1500 km. Zależy mi zeby w miarę trzymał wartość i miał rozsądne koszty utrzymania. Znalazłem coś takiego [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] Rozważę także inne propozycje. Szukam w odległości 100-150 km od Wrocław/Ostrów wlkp, chyba ze będzie warto pojechać dalej
S40 to tak na prawdę ford focus, oprócz silnika Volvo i karoserii, reszta kosztów eksploatacji porównywalna z Fordem więc w miarę tania. S60 to już inne klasa samochodu. Wszystko zależy czy jest Ci potrzebna przestrzeń czy kompakt wystarczy. Jeśli volvo to polecam 2.4 140 - wytrzymały, odprężony, mimo teoretycznie małej mocy jak na tą pojemność, askamitny i dobrze dawkujący moc.
Nie no ludzie, bez przesady. 6 lat na LPG i głowica do remontu? A to LPG jest żrące i robi dziury w głowicy albo zaworach? Kiedyś ludzie jeździli 10 i więcej lat na LPG i nic się nie psuło (i to na mieszalnikowych instalacjach) a dzisiaj najlepiej 2 lata i silnik do kosza? Owszem jak nie dbał i miał zły skład mieszanki to może być wypalone, ale tak samo po roku czy dwóch mógł zajechać silnik na zbyt wysokiej temperaturze.
Mitsubishi Lancer najbardziej niezawodnym modelem Mitsubishi Lancer zostało uznane przez specjalistów z firmy Warranty Direct za najbardziej niezawodny model ostatnich 15 lat. Obchodząca 15 urodziny firma poddała analizie ponad 200 tyś. aktualnych i wygasłych polis ...
Co byś jeszcze polecił do tej kwoty? Niekoniecznie musi trzymać wartość, ale dobrze by było Jeszcze coś takiego znalazłem [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Miał bym blisko, chociaż nie podoba mi sie ten brak lakieru pod klapką
Ktoś oceni to volvo ? Czego jeszcze szukać do tej kwoty Znajomy w Niemczech ma jeszcze na sprzedaż to
https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzei ... nt=app_ios Ten tez mi sie podoba, można do niego gaz założyć ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] I diesel z Niemiec, ale mam obawy do niego. Coś mały przebieg [link do oferty na Olx wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.