Poradźcie proszę, jakie autko kupić. Ma to być miejski hatchback, benzyna, budżet 12-15 tys. ...17 max. Auto potrzebne mi jest żeby dojrżdżać do pracy - ok 12km w jedną stronę. Zaznaczam że jest to mój pierwszy samochódm
Dzięki, ale wolę coś mniejszego. Jestem niską więc wygodniej mi się jeździ małym autkiem, a np w passacie nie mogę wcisnąć sprzęgła do końca, bo mam za krótkie nogi
W takim razie chyba Grande Punto będzie dobre dla Ciebie. Grande Punto najlepiej szukać z silnikiem 1.4 , i łatwo będzie znaleźć auto z Polskiego salonu od pierwszego właściciela.
Subaru Crosstrek Crosstrek w wersji benzynowej również znalazł się w pierwszej dziesiątce rankingu Consumer Reports. Silnik 2,0 l typu bokser ma moc 153 KM. W testach największej organizacji konsumenckiej w USA samochód uzyskał ...
Wyjątkowa ekspozycja i blisko stutysięczna publiczność – PMS 2023 Za nami cztery dni święta motoryzacji na Międzynarodowych Targach Poznańskich. Poznań Motor Show odwiedziło 96 103 gości. Czołowe marki obecne na targachPremierowe pokazyPlejada gwiazd na Poznań Motor ShowMOVE, czyli debata ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.