Hej Jestem zainteresowany kupnem podnosnika samochodowego dwukolumnowego , ale nie wiem jaki wybrac . Jedne kosztują 5 tys. a drugie 12 tys. Czy mozecie mi jakis polecic?
PS: Nie te tagi , ale niestety nie wiem jak je zmienic
Jak uniknąć błędów podczas zakupu używanego samochodu? Wybór i zakup używanego samochodu może być skomplikowanym zadaniem, które wymaga ostrożności, dokładności i pewnej wiedzy. Konieczne jest zajrzenie nie tylko „pod maskę”, ale także „w papiery”. ...
Nie blokuj skrzyżowania i pasów Skrzyżowanie zablokowane przez samochód, który nie zdążył przez nie przejechać np. przed zmianą świateł, to częsty widok. Perspektywa mandatu nie zawsze wystarczy, by zapobiegać takim zachowaniom kierowców. ...
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.