Jaki samochód

10 Lis 2009, 21:20

Witam jestem tu nowy i chce się Was poradzić napisze krótko . Chce zakupić swoje pierwsze auto jeśli chodzi o użytkowanie i wymagania to raczej jazda po mieście auto ma być nie duże i też najlepiej jak będzie nie dużo pochłaniać paliwa może być na gaz... i najważniejsze żeby części zbyt drogie nie były . Jeśli to coś pomoże mam 21 lat . Z góry dzięki za pomoc
aifam
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

10 Lis 2009, 23:29

Honda Civic-male,bezawaryjne autko, ktore niestety koroduje
Lanos-za ta cene kupisz przyzwoite auto z roku ok 98-99 z dobrym wyposazeniem-centralny,elektryczne szyby,poduszka
a z najmniejszych to Seicento 1.1 :
Honda Civic V 1.5 101 KM-93'
Renault Safrane 2.0 12V 132 KM-94'
Rover 218 TD 1.8 88 KM-94'
Rover 216 GTi 122 KM-93'
Obecnie Rover 600 SDi 2.0 105 KM
Pawkaz
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Rover 600 SDi
Silnik: 2.0 SDi 105 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

11 Lis 2009, 11:26

A z tym lanosem nie będzie problemów z częściami za kilka lat ? ( nie wiem jak w końcu jest jeszcze jakaś fabryka czy nie ) . Nie jest to awaryjne auto ? . Co do SC to zbyt małe auto bardziej bym wolał coś w stylu lanos Hatchback jakiś... w sam raz nie za duży nie za mały .
aifam
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Fiat Tipo - kompaktowy sedan
    Fiat TIPO to całkowicie nowy, czterodrzwiowy samochód, stworzony od samego początku jako trójbryłowy sedan, zgodnie z koncepcją "Born to be Sedan ", co pozwoliło wydobyć zrównoważone kształty włoskiego ...
    Pasy Smart Kid Belt
    Szukam informacji na temat pasów smart kid belt, co o nich sądzicie? Czy w przypadku starszaków mogą się sprawdzić. Czy te pasy chronią przed nurkowaniem dziecka podczas wypadku?