REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie, nie jest.maniek1986 napisał(a): sinlnik TSI jest genialnym na wsplczesne czasy rozwiazaniem
Wszystkie gwarancje powyżej 3 lat można potłuc o 4 litery, bo mają w sobie tyle wyjątków i obostrzeń, że trudno im podołać. Poza tym, kto jeździ do ASO 4 czy 5 letnim autem?maniek1986 napisał(a):Poza tym akurat SEAT oferuje 4 lata pelnej gwarancji jako jedyny w klasie kompaktow. Kto jeszcze daje taka gwaranvcje?! Hyundai ze swoimi 5 latami czy Kia z 7 latami?!?!
maniek1986 napisał(a):Resurs starego silnika TSI to 250 tys. km, nowy przy wlasciwej eksploatacji i czestszej wymianie oleju spokojnie wytrzyma 300 tys.
A ja po raz kolejny powiem, że 1.4 TSI lubią sypać się po 20k km, więc w przypadku autorki to jakieś 1.5 rokumaniek1986 napisał(a):Panowie po raz kolejny przypominam, ze autorke tamatu intreresuja NOWE auta z salonu a nie uzywne
Ja teżGeniodekt napisał(a):Ja bym to kupił, a wy
Może i nie, jednak analizując budowę tego silnika obawy są jak najbardziej uzasadnionemaniek1986 napisał(a):duzo czytalem na forum o nowych silnikach TSI i nic na ten temat nie pisza
Dobra, u mnie odkupiłeś swoje grzechymaniek1986 napisał(a):zastanawiam sie nad Alfa, Sabem lub Volvo dla siebie