Za 3-4 tys. nie kupi się dobrej 206. A druga sprawa to fakt, że nawet dobra 206 nie jest dobra. Miałem do czynienia z wieloma najróżniejszymi samochodami ale niczego nie wspominam gorzej niż 206. Ten samochód to jeżdżąca masa problemów upchnięta w ciasnym skrzypiącym wnętrzu.
Dobra moje ostatnie pytanie bo spotkałem się z opinią Opla astry I. Taką że silnik 1.4 16v 90Km jest lepszy od 1.6 8v a pali tyle samo czy to jest prawda ?. Wcześniej ktoś tu pisał że 16v pije olej. Czy to bardzo przeszkadza w aucie chodzi mi o auto pod LPG oczywiście?
Jak rozpoznać silnik 1.6 75-konny od 85-konnego ? I czy ten 1.6 8V (75KM) to stara konstrukcja z początku lat 90tych stosowana w ostatnich modelach Kadetta E ?
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Wyprawa do Moab Po raz kolejny mialem zaszczyt organizowac wyprawe do Moab z firma Autotraper z Lodzi . Tym razem byl to memorial Macka Majchrzaka. Na imprezie stawily sie 32 osoby...miedzy innymi kilka "grubych" nazwisk ze swiata polskiego ...
75KM- jednopunktowy wtrysk 85KM- wielopunktowy wtrysk Ta druga wersja lepiej jedzie. Co do silnika 75KM to możliwe ze był w Kadecie, bo to dość stara konstrukcja. Napewno był w Astrze F bo sam miałem
Również podłączam się pod pytanie. Szukam niedrogiego samochodu z silnikiem, który dobrze znosi instalację lpg. Auto może być w benzynie lub już z założonym gazem. Zależy mi na tym, żeby pojazd posiadał 4/5 drzwi. Znalazłem kilka ofert i chciałbym poznać Wasze opinię. Jestem również otwarty na Wasze propozycję.
Pozdrawiam.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Tak koniu, mowa o starym silniku 1.6 z centralną jednostką sterującą MULTEC. O ile ten silnik nie został nic zmodyfikowany to pamięta czasy Kadetta E, oznaczanego wówczas jako Kadett 1.6i
Generalnie o auto z dobrą wersją silnika jest ciężko. W ogłoszeniach pełno aut z chłamem pod maską, typowe budżetowe populusy, szaraki robione na masowa skalę. Więc tak jak mówisz Astra z 1.6 85 KM, czy Punto z 1.2 16V znaleźć to jak na lekarstwo.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.