REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
beybe napisał(a):Suzuki jimmy w tej cenie nie kupisz, grand vitara w tej cenie będzie zajeżdżona. Pomyśl nad zwykłą 3-drzwiową vitarą. Silnik 1.6 przyzwoicie radzi sobie z takim autem. np:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
burin napisał(a):Czy taki samochód da się sprawdzić, żeby mieć 90% pewności?
burin napisał(a):Mercedes ML - nie napisałem tego, ale jestem trochę nieufny wobec sprowadzanych samochodów. Nie jest to podyktowane żadnymi doświadczeniami, a jedynie zasłyszanymi opiniami o ukrytych wadach w sprowadzonych samochodach, niewidocznych na pierwszy rzut oka. Czy taki samochód da się sprawdzić, żeby mieć 90% pewności?
beybe napisał(a):Co do toyoty nie słyszałem o awaryjnym zawieszeniu, tylko o kiepskim radzeniu sobie w terenie poprzedniej generacji. W drugiej to ponoć poprawili, ale mogę się mylić.
nitro napisał(a):beybe napisał(a):Co do toyoty nie słyszałem o awaryjnym zawieszeniu, tylko o kiepskim radzeniu sobie w terenie poprzedniej generacji. W drugiej to ponoć poprawili, ale mogę się mylić.
Każdy z tych suvów nie bedzie jezdził w terenie to sa auta na zakupy ewentualnie lekkie zaspy albo krawezniki w zimie... pojawiło sie stwierdzenie autora ze zależy mu na własnosciach terenowych mam troche doswiadczenia w tej materi i sugeruje auto na ramie z reduktorem mile widziany sztywny most ewentualnie blokada... potem opony np goodrich mud orurowanie i jest juz lekka terenówka... a taki suv jak rav4 albo freelander to na łąke latem co najwyzej