Witam. Zacznę od tego że jestem zielony w tym temacie. W mojej astrze f lewy przedni głośnik gra tragicznie w porównaniu do innych, kompletny brak wysokich tonów. Wymieniłem głośnik i radio a problem pozostał. Lewy tylny działa w porządku.
prawdopodobnie gdzieś kable się stykają, najszybciej w twoim przypadku będzie pociągnąć nowy kabel po wcześniejszym sprawdzeniu ''na krótko'' czy coś się zmieniło
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Witam! Podpinam się w mojej Audi 80 też głośniki z przodu raz graja dobrze raz wcale. Zazwyczaj kiedy wjadę w jakąś dziurę jeden z głośników przestaje grać i słychać tylko szum albo nic. Pozdrawiam
Najczęściej problem jest na końcu kabla z jednej strony przy głośniku lub przy samym radiu. Czasem potrafi pojawić się między drzwiami samochodu, a nadwoziem.
Żyły w kablu można sprawdzić na przejście to na pewno już da jakiś pogląd a jak mamy możliwość to puścić zastępczy kabel do głośnika który szwankuje i wtedy sprawdzić jak gra.
Roadmap E - samochody elektryczne od Volkswagena "Roadmap E" koncern Volkswagen rozpoczyna największą w światowym przemyśle samochodowym ofensywę w dziedzinie samochodów elektrycznych. Najpóźniej do 2030 roku Volkswagen dokona elektryfikacji całej oferty swoich ...
Samochody klasy A - przegląd rynku Najmniejsze miejskie samochody mają na naszym rynku ustabilizowaną pozycję – przede wszystkim ze względu na swoją cenę, która rzadko przekracza kwotę 40 tys. zł. Co więcej, producenci coraz lepiej wyposażają ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.