Witam. Zacznę od tego że jestem zielony w tym temacie. W mojej astrze f lewy przedni głośnik gra tragicznie w porównaniu do innych, kompletny brak wysokich tonów. Wymieniłem głośnik i radio a problem pozostał. Lewy tylny działa w porządku.
prawdopodobnie gdzieś kable się stykają, najszybciej w twoim przypadku będzie pociągnąć nowy kabel po wcześniejszym sprawdzeniu ''na krótko'' czy coś się zmieniło
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Witam! Podpinam się w mojej Audi 80 też głośniki z przodu raz graja dobrze raz wcale. Zazwyczaj kiedy wjadę w jakąś dziurę jeden z głośników przestaje grać i słychać tylko szum albo nic. Pozdrawiam
Najczęściej problem jest na końcu kabla z jednej strony przy głośniku lub przy samym radiu. Czasem potrafi pojawić się między drzwiami samochodu, a nadwoziem.
Żyły w kablu można sprawdzić na przejście to na pewno już da jakiś pogląd a jak mamy możliwość to puścić zastępczy kabel do głośnika który szwankuje i wtedy sprawdzić jak gra.
SUV’y w rozmiarze XL od Lexusa Największym samochodem klasy SUV, sprzedawanym przez Lexusa w Polsce jest cieszący się dużą popularnością model RX. Tymczasem na rynkach światowych – w tym za naszą wschodnią granicą – marka oferuje dwa jeszcze ...
Hyundai i20 z instalacją LPG BRC Sequent 24.11 Hyundai i20 z instalacją gazową utrzymuje 5-letnią potrójną gwarancję bez limitu kilometrów. Hyundai Motor Poland wprowadził do sprzedaży model i20 z instalacją LPG. Samochód z napędem na gaz dostępny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.