Opel Zafira Tourer 1,6 CDTI najbardziej wydajny turbo diesel CDTI ECOTEC o pojemności 1,6 litra to całkowicie nowy i najbardziej ekologiczny silnik w historii firmy, który zadebiutuje w Genewie w modelu Zafira Tourer. Zastosowanie technologii "BlueInjection" SCR (selektywna ...
Hej! Z tej strony Jacek Jak widzę jest tutaj wielka społeczność fanów kochających Włoską motoryzację, ja owszem też pałam do owej marki wielką sympatią dlatego mam nadzieje iż będzie tutaj nie raz okazja do wypadu naszymi Alfami!
Cześć. Czytam forum od czasu do czasu, chyba nie napisałem jeszcze żadnego posta ale właśnie zamierzam. Stoję przed wyborem auta używanego i będę potrzebował waszej porady. Także dzień dobry Wszystkim i zamieszczam post w dziale "Jakie auto kupić?"
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.