Kalendarz elektroniczny

08 Maj 2010, 09:53

Witam

nie wiem czy nawet nazwałem dobrze te urządzenie ale raczej będziecie wiedzieli o co chodzi:)

Istnieje na tym świecie takie urządzenie przypominające zwykły kalendarz biurkowy, z tym bajerem, że jest elektroniczny?

Chodzi mi o prostą zasadę działania...na wyświetlaczu widniała by zawsze godzina i data, ale można by było zapisać jakiś termin na spotkanie czy przypomnienie, które by alarmowało o tym i wyświetlało wpisany tekst przypominający o co mogło chodzić...nawet jakby to było ustawiane przy pomocą komputera, tylko żeby później działało niezależnie od niego

zrobiłem taki o to rysunek podglądowy żeby wiadomo o co chodziło:)
Tam są narysowane dwie wersje jakie by mi pasowały
[link wygasł]

Tylko niestety nie wiem czy jest taki bajer...nie zależy mi na takich organizerach kieszonkowych czy coś...tylko na takim czymś co by stało sobie zawsze na biurku
Peke
Nowicjusz

Miejscowość: z domu

11 Maj 2010, 20:10

[link do oferty na Allegro wygasł]
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Trzymaj się swojego pasa!
    Jazda po wyznaczonym pasie ruchu to podstawa bezpiecznego pokonywania zakrętów. Wyjeżdżanie kierowcy poza jego pas grozi zderzeniem czołowym. Wiele osób zapomina również, że mają obowiązek trzymać się ...
    Renault 5 Prototype - samochód elektryczny
    Renault 5 Prototype pokazuje ambicje marki – Renault chce upowszechnić dostęp do samochodów elektrycznych dzięki modelowi, który wejdzie do sprzedaży w 2024 roku. Stylistyka nowego modelu nawiązuje do ...