Witam!
Mam pytanie do Was. Poprzedni właściciel auta nakleił kalkomanie na karoserie, chciałbym zerwać ją ale nie mam pojęcia jak to zrobić aby nie uszkodzić lakieru? Poradźcie jak to zrobić profesionalnie, a może są jakieś środki chemiczne bezpieczne dla lakieru?
Dzięki za pomoc
Pozdrawiam
vzyj svszrki cieple powietrze zmiekczy folie i w ten sposób bedzie latwo bez wysilkv oderwac ja.Potem pamietaj o polerce avta ale z rególy wynika,że i tak beda slady (to zalezy jak stara jest folia). Pozdro.
Prowadzenie samochodu na głodzie Wielu kierowcom zdarza się prowadzić samochód, odczuwając głód, co skutkuje zmęczeniem oraz obniżoną koncentracją. Żeby tego uniknąć, część osób decyduje się na jedzenie w samochodzie, co jest równie ...
Obowiązkowy przegląd pojazdu, a koronawirus? Co zrobić w sytuacji jak niebawem kończy nam się przegląd naszego samochodu? W normalnych warunkach umawiamy się na niego kilka dni wcześniej lub po prostu jedziemy wykonać ścieżkę diagnostyczną. Nie inaczej jest obecnie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.