REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
nie rób krzywdy innym, pisz precyzyjnie. Focusa mk3 kupisz za 40k, ale nie będzie to wymagany przez autora rocznik min 2015 (jeśli bierzemy pod uwagę dobre egzemplarze). Do Mazdy już się nie odnisołeś, a ona będzie na 100% nie do kupienia w tym budzecie (jedynie amerykańskie ulepy bez wyposażenia)Marczelli napisał(a):Focus MK3 do 40 tysięcy złotych?
wg moich informacji 1.4 8v miał 77KMMiałem na myśli 1.4 i głównie Grande Punto (1.4 8V 125km).
-naście lat temu to nie był "jede ciort", co najwyżej obecne Clio jest tożsame z Megane sprzed 25 lat etcNo fakt też, trochę mnie poniosło z tym segmentem ale segment B czy C dzisiaj to praktycznie jeden ciort
porównanie od czapy - dwa różne typy samochodów, zupełnie inne konstrukcje. Równie dobrze mógłbyś porównać pociąg do tramwajuMarczelli napisał(a):Popatrzcie na te olbrzymiaste Mercedesy klasy A i B. Nie wiem, na bazie czego dzisiaj wyliczają sobie te segmenty. Nowa B klasa ma więcej miejsca w środku jak stara C klasa sprzed wielu lat.
sisinho17 napisał(a):tak własnie ludzie przepłacają za auta. Malowany zderzak to coś złego? Zderzak? Serio. Obudź się
Marczelli napisał(a):Każdy ma prawo do własnego zdania
Marczelli napisał(a):dlaczego na rynku stoją dwa identyczne choćby Polo, jeden jest za 3500 a drugi za 11000, no cóż, ja nie jestem od leczenia głąbowatości.
Marczelli napisał(a):Ludzie sami sobie krzywdę robią a znaleźć auto nawet 25 letnie - nie lakierowane - nie bite to nie problem tylko, nie po wschodniej stronie Odry. Na YT krąży gdzieś filmik pt. Polo z Niemiec.
Marczelli napisał(a):Każdy i tak kupi swojego rodzynka a autor tematu może sobie jedynie własne wnioski na tym wszystkim wybudować.
Marczelli napisał(a):Dzisiaj na oględziny nie jedzie się już z miernikiem lakieru. Jedzie się z informacją z programów blacharskich (soft choćby do starego AutoRobota2000) i wiedzą na temat oryginalnych zgrzewów karoserii a raczej ich lokalizacji. Wystarczy 20 minut aby dowiedzieć się, z czym mamy do czynienia.