Witam,
Jestem posiadaczem traktorka-kosiarki. Znajduje się w nim kosz do trawy, do którego przymocowane są 2 siłowniki, aby ułatwić opróżnienie. Jeden z nich niestety przestał działać i muszę kupić nowy, lecz nie mogę znaleźć identycznego modelu, więc chcę kupić inny, ale o podobnych wymiarach.
Potrzebuję coś takiego:
Czy dostanę siłownik o takich lub zbliżonych wymiarach? Jeżeli tak to proszę o podanie modelu samochodu, w którym znajduje się podobny teleskop. Jego siła to 130N lecz wydaje mi się, że mogłaby być większa (ok. 200N) ponieważ często kosz jest ciężki i trudno go podnieść. Chciałbym też, aby ten siłownik miał wymieniane mocowania (na gwint), gdyż siłownik, jaki potrzebuję ma niestandardowe końcówki i wątpię, abym taki dostał.
Z góry dziękuję za pomoc.
Ostatnio edytowany przez M10dy, 22 Maj 2010, 18:32, edytowano w sumie 1 raz
Lexus zrewolucjonizował oświetlenie samochodowe Trudno wyobrazić sobie współczesną motoryzację bez reflektorów w technologii LED czy sprytnych systemów adaptacyjnych świateł. Ale te rozwiązania nie trafiłby na nasze drogi, gdyby nie kreatywność inżynierów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.