Łańcuch rozrządu E36

10 Lip 2010, 20:15

Witam,mam pytanko pod tytułem:jak wygląda sprawa rozrządu w E36? czy to prawda,że wytrzymuje 500.000? Nurtuje mnie to trochę,z góry dzięks za odpowiedż.pozdrawiam :lol:
Ostatnio edytowany przez szczupak25, 26 Lip 2010, 14:39, edytowano w sumie 1 raz
BVB GÓRĄ!!!!!
szczupak25
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Den Haag

23 Sie 2010, 18:46

W każdym szanującym się samochodzie łańcuch rozrządu jest w stanie przetrzymać silnik,to BMW, to solidny samochód! :wink: Odpowiedź już masz.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

31 Sie 2010, 14:39

Tak wytrzymuje tyle, ale silnik może więcej wytrzymać, jak łańcuch się odzywa albo przebieg jest kosmiczny to lepiej wymienić. Aczkolwiek jak jest to w przypadku tanich silników, nie opłaca się.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Obrońca wolnossącej V-ósemki
    Coraz bardziej restrykcyjne normy emisji spalin sprawiają, że silniki V8 stopniowo znikają ze świata motoryzacji. A te w tradycyjnym, wolnossącym wydaniu można śmiało nazwać wymierającym gatunkiem. Jest jednak marka, w której ...