Lekko rozbite V40?

21 Mar 2010, 16:06

Witam

Znalazłem ostatnio lekko bite V40 2002r ale czy na pewno było tylko tak bite? proszę o opinie kogoś kto się zna na temacie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] auto wyglada na bardzo zadbane chętnie bym je zakupił. dzieki
supernakartur
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

21 Mar 2010, 22:51

2 elementy do malowania, tak, tak, nie kupuj tego samochodu, może nie wygląda tragicznie ale wierz mi że takie uszkodzenia mogą budzić obawy o działanie niektórych podzespołów pojazdu, ale musisz nim przede wszystkim pojechać do serwisu oni wycenią Ci dokładnie naprawę i będziesz wiedział czy Ci się to opłaca, za prawie 15 000zł myślę, że szkoda twojego czasu.
mojsamochod
Nowicjusz

Miejscowość: Rymanów Zdrój/Kraków

22 Mar 2010, 01:06

spokojnie mozna go odratowac, z tego co widac uszkodzenie nie jest zbyt duze. koszt naprawy rowniez nie bedzie(lakierowanie przynajmniej). lepiej takie niz juz naprawione bo nie ma aut bezwypadkowych na polskim rynku :lol:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

22 Mar 2010, 07:47

Ja bym go za 14tys wziął i go spokojnie zrobił a co do przebiegu to pomijam to co w ogłoszeniu jest napisane.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Mar 2010, 08:57

Jeśli masz czas i pieniądze na naprawy, które na pewno przekroczą deklarowaną przez gostka cene 1500 zł to czemu nie. Z drugiej strony ja wolałbym dołożyć i poszukać coś nie walniętego, bo jak tutaj ktoś wspomniał na tym dzwonie mogły ucierpiec różne inne podzespoły. Dlatego najlepiej obejrzeć, ewentualnie do serwisu i wtedy rozmyślać. Ja bym na Twoim miejscu szukał dalej
havoc
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rzeszów
Auto: Porsche 911 Carrera 4 GTS
Silnik: 3.8 408 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bez mandatu za brak dokumentów
    Nowela ustawy o Ruchu Drogowym którą podpisał dzisiaj prezydent Andrzej Duda pozwala na jazdę bez dokumentów dowodu rejestracyjnego i ubezpieczenia OC w formie papierowej. Zmiany wchodzą w życie z dniem 1 ...