W pracy padł zakład - liczniki elektroniczne zaczęto stosować dopiero po 95 roku. Parę osób jest zdania że już przed 95 stosowano liczniki elektroniczne (nie na sprężynę), a parę że po 95.
Szukałem w googlach ale nic nie udało mi się znaleźć. Jest może ktoś kto znałby odpowiedź albo wskazał źródło?
No więc kolego powiem ci że takie rozwiązanie zaczęto stosować już na początku lat 80tych jak nie wcześniej
Renault 11 w limitowanej wersji produkowane od 1981 roku miało takie rozwiązanie. Opel również już dawno stosował takie rozwiązanie w swoim modelu Kadet GSI.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Przełomowe innowacje Toyoty, o których nie wiedzieliście Pierwszy elektryczny SUV na świecie, pierwsze auto wyścigowe z turbo czy też pierwsze sprzęgło bez toksycznego azbestu to tylko kilka z licznych innowacji Toyoty, które zmieniły i nadal pozytywnie zmieniają świat motoryzacji. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.