Witam, Szukam ponownie jakiegoś samochodu z klasy limuzyn sedan, suv bądź terenowy do 26tysięcy max 27. Samochód użytkuję najczęściej w mieście lecz czasem się zdarzy że z rodziną przejadę te 500km w jeden dzień na wakacje. Samochód powinien nie stanowić zagrożenia na autostradzie i te 160 osiągać nie interesują mnie też dużo większe osiągi rzadko się zdarzy te 150-160 tak więc 300koni itp odpada ^^ Samochód musi być 5-cio drzwiowy i wygodny z tyłu, także za mną a jestem dość sporą osobą. Lokalizacja: Łódź - woj. Łódzkie (max do 100km dojadę) Użytkowanie: Miasto, czasem zdarzy się pojechać w góry lub nad morze Budżet:26 tysięcy złotych Rocznik: 2002+ Własne potrzeby: 1.Elektryczne szyby(sam przód wystarczy) 2.Elektryczne lusterka 3.Wspomaganie kierownicy 4.ABS/ESP 5.Klimatyzacja 6.Centralny zamek 7.Radio 8.Poduszki powietrzne 9.5-cio drzwiowy 10.Dużo miejsca na nogi z tyłu dla pasażerów
to ma być w końcu 5cio drzwiowy czy sedan bo nie rozumiem?
Możesz poszukać jakiegoś Civica VIII 1,8/140KM ale to taki minimalny budżet na niego Z innych to Hyundai Sonata, a z SUVów Tucson i Kia Sportage. Z bardziej prestiżowych to BMW e46 po lifcie z końca produkcji i jeszcze zostanie
A to sedan nie jest 5-cio drzwiowy? Gdzie zapytam o sedany to tylko 5 drzwi pokazują ^^
Ta Kia to nie jest zbyt nowe auto? Co widzę to tylko roczniki 2005+. Ten budżet wystarczy? (Szczerze rocznik 2005 jest bardzo ładny)
Tuscon ma taki dziwny przód zaokrąglony w dół
BMW po opisach na forum podobno bardzo ciasne w środku i zbyt młodzieżowe auto
Co sądzisz o tych modelach? Mówię o modelach nie konkretnych ogłoszeniach [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Sedan jest 4 drzwiowy i klapa bagażnika nie otwiera się z tylną szybą Liftback jest 5cio drzwiowy i wygląda jak np. Octavia czy Laguna, czyli, że tylna klapa otwiera się razem z szybą
Kia jest tania bo była niedroga w salonie i w Polsce ta marka nie trzyma cen jak niemieckie mimo, że nie są gorsze pod względem awaryjności, a nawet lepsze
Rozumiem to gdy by padło na Kię to jaki rocznik i silnik szukać ?
Nie skłamię również że te mercedesy i chevrolet mi bardzo przypadły do gustu Jeździłem A klasą 2002rocznik teraz mam też A klasę 2009 i ta marka bardzo mnie przyciąga
W Kii wszystkie silniki są ok więc zależy czy wolisz benzynę czy ropniaka
Merce E nie w tej cenie, bo tylko do doinwestowania będzie i ma awaryjną elektronikę. C klasa też popsuła opinie o marce i lepiej szukać tych po lifcie. Jeśli chodzi o Chevroleta to może być problem z późniejszą odsprzedażą.
Odpowiednia prędkość - co to właściwie znczy? Niedostosowanie prędkości do warunków ruchu jest najczęstszą przyczyną wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym z winy kierujących. Wielu kierowców uznaje, że odpowiednia prędkość to taka, którą ...
Mobilność elektryczna w BMW Group ma już 40 lat Pod koniec 1975 eksperymentalny pojazd zbudowany w oparciu o BMW LS oraz wyposażony w nowe akumulatory oraz nowy silnik elektryczny zaczął przynosić pierwsze rezultaty. Następnie, w roku 1980, zapoczątkowany został projekt ...
Poleciłbym Skode Superb ale.. ma beznadziejne zawieszenie Mondeo Mk4 nie zmieści się w tym budżecie Mogę za to polecić Mondeo Mk3 albo Opla Signum [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] tu kombi no ale może jednak.. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Kombi mi nie pasuje bryłą Ten Ford co podałeś kolor ma tragiczny ^^ ale rozumiem że to tylko poglądowo Co do bryły tak dziwnie wygląda ta wersja, środek też taki nijaki
Chevrolet Epica i Sportage ma dużo ładniejsze wnętrze
Chyba będę poszukiwał Tej Kii Sportage lub Chevroleta bo nie widzę innych wartych uwagi samochodów
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.