LR FREELANDER

27 Kwi 2010, 13:35

Witam,
czy ma ktoś w pdf instrukcję jak wymienić filtr kabinowy w freelanderze 2001? czytałem na forum, że jest gdzieś pod deską rozdzielczą od strony pasażera, ale jestem z tych "wzrokowców", którym jak się nie pokaże które śrubki odkręcić to rozkręcą całe auto atego chciałbym raczej uniknąć:)
ps. a może ktoś dysponuje książką z rodziny sam naprawiam w wersji elektroniczenej i mógłby mi podesłać lub wskazać miejsce gdzie można pobrać... plisss ;)
pozdrawiam
toque
Nowicjusz

Miejscowość: wroclove

27 Kwi 2010, 14:52

U mnie jest za nogami pasażera z przodu. Dostęp banalny, ale "na kolanach" :mrgreen:

pozdr
Andrzej_FL
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: W-wa
Auto: FL td4

27 Kwi 2010, 14:57

można prosić o zdjęcie ?
LANDEK99
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Puławy
Prawo jazdy: 13 08 1986
Auto: freelek 99r
Silnik: 2.0 98KM
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

27 Kwi 2010, 21:37

niektore landki nie maja filtra zalezy jaka wersja. a moze ktos dorabial taki filtr samemu. opiszcie jak to zrobiliscie. a odnosnie pytania to jest pod chchowkiem od spodu deski rozdzielczej wyciagany ku dołowi
land rover freelander 2000r. 1.8 petrol 120KM
rafciuch
Aktywny

Miejscowość: grudziadz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Skoda Octavia Scout 2.0 FSI - dane techniczne
    Skoda Octavia Scout powstała na bazie modelu Octavia kombi ktora wyposaźona była w napęd 4x4. Wersja Scout miała inny styl i większe umiejętności do jazdy w terenie. Odpowiednio przygotowane nadwozie pozwoliło na uzyskanie ...