Cześć!
Poszukuję małego samochodu(przez małe rozumiem wielkości Punto/Focusa/A3, bo kategoria Corsa jest racze "mikro") do miasta, głównie wożenie się do pracy, ale raz na parę tygodni jakiś wypad w Polskę też wliczony. Przeglądam oferty tylko ze śląska obecnie bo często bywam na wyjazdach i ciężko mi ogarniać w chwilach, kiedy jestem na miejscu jeszcze wojaże w poszukiwaniu samochodu.
Mam pytanie do ogarniętych ludzi czy oferty, które znalazłem mają w ogóle pokrycie w rzeczywistości - w sensie czy faktycznie da się coś takiego kupić za taką cenę i gdzie jest ewentualny haczyk? Za haczyk nie uważam żadnych dodatkowych opłat związanych z dokumentami, tłumaczeniami i tego typu duperelami, to wszystko jest ponad budżet przeznaczony na sam samochód i tego nie liczę.
Jak któraś z ofert tutaj wrzuconych to "bzdura" to napiszcie też proszę dlaczego - im więcej się dokształcę tym mniej będę truł dupę
![Wink ;-)]()
2 fajne Mazdy - chyba najładniejsze z mojego ogólnego przedziału cenowego:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Stilo:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]A3:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Clio III też jest jeszcze opcją, nie jest już tak klaustrofobicznie małe jak poprzednie wersje, ale jednak to ostatnia pozycja dla mnie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]