Małe ekonomiczne tanie w utrzymaniu autko dla kobiety

28 Lut 2009, 01:06

Wiem wiem ale cinktasem moja kobietka dawała sobie świetnie rade.Wskocz na allegro i zobaczysz czy coś takiego się znajdzie bo nie jestem pewien.
sebacrx3

28 Lut 2009, 08:35

No właśnie nie widzę ani cieniasa ani seicento ze wspomaganiem.Wszystko mają a wspomagania nie ma przynajmniej nikt nie pisze w opisach o tym ;/.
Master_one
Początkujący

28 Lut 2009, 10:21

Może to by Cię zainteresowało tylko trochę kasy trzeba by dorzucić [link do oferty na Allegro wygasł]
sebacrx3

28 Lut 2009, 10:34

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] luknij na tego seja,ma wspomaganie i silnik 900 a i cena troche do zbicia,a co do corsy,to ciotka takowa jezdzi,rok 97,brak wspomagania i auto ma gaz,jezdzi nia od ponad roku i nienarzeka ani troche
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Lut 2009, 11:15

jesli ma to byc samochod dla kobiety niedrogi w utrzymaniu ze wspomaganiem to kupuj citroena saxo 1.1 naprawde fajny samochod tylko taki po 98 starszy nie jest zbyt ladny
artek1993
Początkujący

28 Lut 2009, 12:03

niewiem czy by sie oplacalo bo francuzy dosc czesto sie psuja :? ale pare ludzi znam ktorzy maja francuzy i sie nie psuja
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Škoda Kodiaq SPORTLINE i Škoda Kodiaq Scout
    Modele KODIAQ SPORTLINE i KODIAQ SCOUT stawiają kolejny krok w ofensywie czeskiej marki w segmencie SUV. ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Elegancki i dynamiczny SUV, który szczególnie przypadnie do gustu entuzjastom ...

28 Lut 2009, 17:53

No właśnie francuzy sie psują ;/ i jakoś mam do nich uprzedzenie. Nowe może są dobre, ale stare to złom. Co do corsy to jednak hmm może one sie nie psują często, ale myśle, że więcej to pali niż np: seicento, a już napewno ma droższe części.
Master_one
Początkujący

10 Mar 2009, 00:40

Co myślicie o tym autku
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Za ile warto go kupić?Warto w ogóle ? Myślicie, że był walony?
Master_one
Początkujący

10 Mar 2009, 08:17

no matiz jest ekonomiczne autko wiem bo wujek takowym jezdzi od ponad 8lat :) a wracajac do tego matiza co przeslales to matiza w bdb stanie kupi juz za 5000 i ten niebieski wydaje sie byc raczej nie wyklepany,a czy warto powiem ze tak bo auto jest naprawde ekonomiczne a i jak cos to mozecie sie mnie pytac co i jak z matizem bo jak wspomnialem wujek takowego ma :P
Barol
Awatar użytkownika

10 Mar 2009, 09:33

matiz to takie typowe wozidełko które słuzy do przemieszczania sie z jednego punktu do drugiego.jest proste i przez to praktyczne.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

10 Mar 2009, 09:48

Hmm macie racje. Generalnie chciałbym poznać opinie na temat tego konkretnego matiza. Czy warto czy wygląda na autko w dobrym stanie czy nie wygląda na jakiś walony czy coś. Ile jest warty i za ile opłaci się go kupic ewentualnie jakieś tańsze propozycje byle ze wspomaganiem :P
Może być też seicento warunek wspomaganie.
Master_one
Początkujący

10 Mar 2009, 12:26

bity to raczej nie jest,ale nie za bardzo widac dol progow a wydaje mi sie ze juz rdza podchodzi,uwazam ze do wziecia by bylo za jakies 5500 bo 6400 to troche drogie jak na ten rocznik.
A od siebie dorzuce takiego matizka,wprawdzie foty za blisko auta ale dosc taki wyglada [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

10 Mar 2009, 13:16

No właśnie dzwoniłem tam :P ale już nie aktualne hehe, bo wcześniej znalazłem to ogłoszenie. On chyba miał wymienioną klapę, bo jakaś ona dziwna :P
Master_one
Początkujący

10 Mar 2009, 17:21

Co myślicie o tym [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Pewnie kręcony:P Nie widać progów, ale pewnie też już rdzą podchodzą. Ile on może być warty z tym gazem? Warto w ogóle na gazie matiza kupić czy to złom?
Master_one
Początkujący

10 Mar 2009, 18:45

moje zdanie brzmi tak:licznik krecony moze nie byc poniewaz tak jak wczesniej pisalem wujek ma matiza i tez 2000r i on ma przelatane 78tys, progi sa wmiare widoczne i niepokoi mnie lewy tyl poniewaz jest widoczna jakas mala opryszczka rdzy,co do matiza z gazem to niewiem jak jest ale ja bym polecal bo bedzie jazda za grosze a wracajac do tego twojego to do wziecia za jakies 6000.O takie jest moje skromne zdanie
Barol
Awatar użytkownika