Jak bierzesz wolnossaka wez wieksza pojemność bo w trasie będzie płacz. 1.9 spali moze o setkę więcej... Nie wiem jaki masz na myśli silnik 1.7 ale jak np w oplu corsie jest to jednostka isuzu. Prosta i trwała jednak ja bym z tych dwóch wybrał 1.9 nawet z tego względu ze miałbyś więcej aut do wyboru. Licz się również ze sporymi przebiegami takich aut.
To teraz co byście polecili z silnikami wolnossącymi? Brałem pod uwagę VW Lupo/Seata Arosę - są to praktycznie bliźniaki. Wiem, że GOLF IV jest wygodniejszy, ale obawiam się, że ciężko będzie znaleźć ładnego z silnikiem diesla.
Rajd Dakar to nie tylko zawodnicy i kibice Największe imprezy motoryzacyjne przykuwają uwagę całego świata wielkimi emocjami i świetną organizacją. Niewielu kibiców zdaje sobie jednak sprawę, jak ogromnym wyzwaniem dla organizatorów jest dopięcie wszystkiego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.