Mam problemi z rejestracją samochodu z Czech tj. samochód przyjechał na lawecie wyrejestrowany wcześniej z Czech bez I cz. dowodu rejestracyjnego. Kupiłem w komisie i problem bo Urząd odmówieł rejestracji. W jaki sposób zarejestować samochód (wszysktie inne dokumenty są ok brakuje tylko I cz. dowodu który jak mnie poinformowano przy wyrejestrowywaniu oddano w czeskim urzędzie)
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Dariusz
andri36 napisał(a): Podobno tam jest takie prawo że odbierają I cz. przy wyrejestrowywaniu ;-(
Tego nie wiem.Podalem Ci namiary do człowieka który tez miał problemy z rejestracją samochodu z Czech bo brakowało mu własnie małego DR.Zwróć się do niego i spytaj sie jak on to rozwiązał i moze tobie tez cos pomoze...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Dobry akumulator prosto z półki Nie zawsze to co stoi na sklepowej półce jest tym czym naprawdę powinno być. Akumulator jest na tyle specyficznym produktem, iż wraz z upływem czasu może utracić część swoich właściwości. Niestety, dość często zdarza ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.