PHAETON SZCZECIN napisał(a):Słuchaj to zalerzy na jaki, bo są instalacje po 5-6 tyś ze spesjalnymi urządzeniami przy których spalanie i osiągi są takie same jak przy benzymie, myślę, że chyba chodzi ci o najtańsze instalacje.
No wlasnie nie sprecyzowalem... chodzi mi o instalacje z gornej polki, poniewaz chcialbym kupic samochod (powiedzmy) w miare nowy ( rocznik 2002 - 2004 ) a co do samego samochodu to: BMW serii 3 lub 5/ Audi A4 lub A6, ewentualnie Honde lub Toyote tej klasy co wspomniane wczesniej samochody.
Poza tym, bedzie to samochod do uzytkowania codziennego, nie na handel, dlatego chcialbym zainwestowac w gaz tyle zebym pozniej nie plakal ze mi sie silnik rozklekotal...
No, a ze planuje sprowadzic auto na benzyne z USA (bo diesli raczej sie tam nie uzyczy) to chce sprawic PORZADNA instalacje LPG.
Prosze tylko sie nie wysmiewac w stylu: 'skoro stac na taka fure a nie stac na benzyne to bezsensem jest kupowanie takiego auta' , bo osobiscie zetknalem sie z uzytkownikami instalacji LPG ktorzy zachwalali ten rodzaj paliwa... a podobno: MADRY WIE NA CZYM OSZCZEDZIC...
Phaeton Szczecin , zauwazylem ze na innym watku zalozonym przeze mnie zamiesciles posta , ale zapytam sie juz w tym watku o to co jest zwiazen z tym drugim moim topikiem:
Moglbys mi podac przykladowy adres strony www, na ktorej moglbym poprzegladac pojazdy z Belgii oraz Francji ?
Dzieki serdeczne za odzew.
Carpe diem.