REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lunos998 napisał(a):Witam wszystki potrzebuje kodu do radia VW beta 5
numer seryjny to : VWZ6Z2Y1454220
xxxx napisał(a):marcin1234 napisał(a):Witam mam problem z kodem do radia VW Passat B5
Kod: VWZ2Z2V7298563
Made by Grundig in Portugal
Z góry dziękuje za pomoc
kod 0349
ufu napisał(a):Niestety padl mi aku po wyciagnieciu, naladowaniu i wlozeniu sporotem niestety radio jest zablokowane, nr posiadam ale do jakichs innych modeli (z innym nr seryjnym), wiec domyslam sie ze poprzedni wlasciciel wymienil radnio.
Kontakt z poprzednim wlascicielem niestety tez sie urwal a co za tym idzie mam problem z odblokowaniem radia.
Nr seryjny to vwz6z2w1058381
producent philips
radio orginalne beta V
Jesli ktos umialby odyzskac kod do tego radia, bez koniecznosci wymontowywania go z auta i wylotowywania pamieci to bylbym bardzo wdzieczny, bo jazda bez radia juz mnie zaczyna denerwowac.
wlodek1WP napisał(a):Rozkoduję prawie każde radio. Warunek to muszę znać numer seryjny , najlepiej przysłać wszystkie oznaczenia, znajdujące się na bocznej ściance twojego radia.
piotrus852 napisał(a):wlodek1WP napisał(a):Rozkoduję prawie każde radio. Warunek to muszę znać numer seryjny , najlepiej przysłać wszystkie oznaczenia, znajdujące się na bocznej ściance twojego radia.
JVC KD-LX 110R-potrzebny kod o ile to mozliwe?
metmusic napisał(a):Witam,
Można prosić kod do BETA 4 (Grundig) VWZ2Z2V7766211.
Próbowałem kalkulatorami, które znalazłem w necie ale nie wyszło mi nic.
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Witam, mam problem z kodem do radia w fordzie ka.Model 6000 CD,seria M037464,proszę o pomocwlodek1WP napisał(a):Rozkoduję prawie każde radio. Warunek to muszę znać numer seryjny , najlepiej przysłać wszystkie oznaczenia, znajdujące się na bocznej ściance twojego radia.