REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
przemo1 napisał(a):Witam, mam problem z kodem do radia w fordzie ka.Model 6000 CD,seria M037464,proszę o pomocwlodek1WP napisał(a):Rozkoduję prawie każde radio. Warunek to muszę znać numer seryjny , najlepiej przysłać wszystkie oznaczenia, znajdujące się na bocznej ściance twojego radia.
wlodek1WP napisał(a):Rozkoduję prawie każde radio. Warunek to muszę znać numer seryjny , najlepiej przysłać wszystkie oznaczenia, znajdujące się na bocznej ściance twojego radia.
mbmtrans napisał(a):wlodek1WP napisał(a):Rozkoduję prawie każde radio. Warunek to muszę znać numer seryjny , najlepiej przysłać wszystkie oznaczenia, znajdujące się na bocznej ściance twojego radia.
Witam mam radio Beta Blaupunkt VWZ1Z2W1630313 Made in Germany. Jaki nr radia BEta to nie wiem ja kda rade to prosze o jakis kod, i jak go zatwierdzic w tym radiu, bo mam tylko przycisk TP a ja kszukalem po necie to trzeba podobno wcisnac tez TA. Dziekuje za pomoc z gory.
wlodek1WP napisał(a):Rozkoduję prawie każde radio. Warunek to muszę znać numer seryjny , najlepiej przysłać wszystkie oznaczenia, znajdujące się na bocznej ściance twojego radia.
Bogkowa1 napisał(a):wlodek1WP napisał(a):Rozkoduję prawie każde radio. Warunek to muszę znać numer seryjny , najlepiej przysłać wszystkie oznaczenia, znajdujące się na bocznej ściance twojego radia.
Witam. Mam radyjko w Seacie o nr seryjnym : SEZ2Z6X2357263. Bardzo proszę o pomoc w rozkodowaniu. Przywiozłem autko z Niemiec i rozładował mi się akumulator.
Po naładowaniu ..... Nie mam w brifie zapisanego numeru kodu.
Z góry wielkie podziękowania. Pozdrawiam.
nuska912 napisał(a):Witajcie koledzy.
Mam takie radio becker traffic pro be 4733, jest zablokowane i co najgorsze nie wiem jak odblokować go!!!!i nie ma na nim nr seryjnego. da się go odblokowac? czy nadaje sie na smietnik?
Lynx222 napisał(a):wlodek1WP napisał/a:
Rozkoduję prawie każde radio. Warunek to muszę znać numer seryjny , najlepiej przysłać wszystkie oznaczenia, znajdujące się na bocznej ściance twojego radia.
monia245 napisał(a):
WITAM, CZY MÓGŁBYŚ MI POMÓC Z KODEM DO FORDA MONDEO 1.8 TD
ROCZNIK 1999. KUPIŁAM SAM ALE NIE DOSTAŁAM ŻADNEGO KODU DO RADIA A TERAZ PO WYMIANIE AKUMULATORA RADIO CHCE KOD.
NR RADIA TO: M014748
Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
MONIKA
Dawidd napisał(a):Witam szanowne grono
Czy jest szansa na kod do radyjka BMW Reverse RDS o numerze BP 3836R9703498;
Wymiana aku i brak kodu od poprzedniego właściciela i smutno się zrobiło.
Z góry podziękowania za zainteresowanie tematem
Pozdrawiam