MAZDA 3 z USA 2.3 170 PS

20 Cze 2011, 17:55

Witam,

jestem nowy na tym forum więc proszę o wybaczenie jeśli się powtarzam.

Zastanawiam się nad zakupem Mazdy 3 z USA, rocznik 2004. Chciałbym dowiedzieć się jakie są różnice pomiędzy wersją USA a Europejską i co sądzicie o tego typu samochodzie jego zaletach i wadach, kosztach napraw itp. Bardzo proszę o ile to możliwe o opinie obecnych lub byłych użytkowników tego auta.

Pozdrawiam

delatorre :D :lol:
delatorre
Obserwowany

Auto: KIA CARENS

21 Cze 2011, 07:03

delatorre napisał(a):. Chciałbym dowiedzieć się jakie są różnice pomiędzy wersją USA a Europejską

Jezeli to typowa wersja amerykańska to do zmiany-przystosowania do wymagań europejskich oswietlenie zewnętrzne pojazdu...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

21 Cze 2011, 11:00

dzięki za odpowiedź, ale zapomniałem dodać że auto jest w Polsce już prawie dwa lata (zarejestrowane i przystosowane do wymogów PL).

Pozdrawiam
delatorre
Obserwowany

Auto: KIA CARENS

21 Cze 2011, 23:16

delatorre napisał(a): ale zapomniałem dodać że auto jest w Polsce już prawie dwa lata (zarejestrowane i przystosowane do wymogów PL).

Jesteś tego pewny w 100%.... :?: Bo ja widuje tez zarejestrowane autka Made in USA i z OBT nici.A dlaczego-bo nie spełniaja norm europejskich.Jezeli będziesz planował zakup takiego autka to warto podjechać na SKP i niech diagnosta Ci to sprawdzi i wypowie się własnie w tym temacie...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Polak w czołówce Toyota Gazoo Racing Trophy
    Maciej Dreszer zajmuje piąte miejsce w Toyota Gazoo Racing Trophy na półmetku sezonu. W wyjątkowym pucharze dla kierowców wyścigowych i rajdowych Toyot GT86 pula nagród wynosi 80 tys. euro. Toyota od ...