Mazda 6

28 Lis 2009, 15:16

Witam wszystkich
Poszukuje nowego samochody. Jestem mocno zainteresowany Mazdą 6 :mrgreen: z silnikiem disla 143 km (tą poprzednią). Przebieg do około 60 tys. Nie bita nie uszkodzona itd. czyli stan salonowy.
Poszukuję Mazdy najlepiej z roku 2007 jeszcze na gwarancji.
Mam kilka pytań co do tego modelu.
Czy warto przesiąść z Octavii I do nowszej Mazdy; Octavią przejechałem 100 tys. bez awarii, jak z awaryjnością Mazdy?
Czy w Mazda przewiduje coś takiego jak przedłużona gwarancja? Czy ja jako drugi właściciel mógł bym przedłużyć gwarancję?
Gdzie waszym zdaniem szukać takiego auta? W komisach, na portalach aukcyjnych, czy może poszukać jakiejś firmy która zajmuje się sprowadzaniem aut z zagranicy?
GrigoriII
Nowicjusz

Miejscowość: dolnyśląsk

29 Lis 2009, 13:03

Nawet Ci się nie chce przejrzeć tematów w tym dziale na stronie 1 i 2. Jest tam temat, który Cię interesuje pod identyczną nazwą.
Więc, sorry, ale jeżeli Tobie nie chce się trochę poszukać (a nie trzeba wiele), to nikomu nie zechce się tu odpowiadać.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kopiowanie samochodów
    Policyjne źródła donoszą,że w ostatnim czasie bardzo wzrosła ilość kradzionych samochodów.A właściwie nie kradzionych,ale kopiowanych.Polega to na tym,że kradzione sa dokumenty samochodu i na ich podstawie jest ...
    Mazda MX-5 - samochód do driftu
    Ciekawie prezentuje się również Mazda MX-5, szczególnie jej druga generacja o oznaczeniu NB. To niewielki, tylnonapędowy kabriolet, którego największymi zaletami są niska masa i rozsądne ceny. Auto kupimy ...