Jestem posiadaczem mercedesa z tym silnikiem, mam założoną instalację gazową od roku i jestem bardzo zadowolony z oszczędności. W cyklu miejskim mając "ciężką" nogę auto pali 13l gazu.
Pierwszy seryjny system nawigacji z CD-ROM i kolorowym monitorem Pierwszy na świecie seryjny system nawigacji z CD-ROM i kolorowym monitorem – Toyota Crown Royal – wrzesień 1987. Nad systemami nawigacji samochodowej pracowano w Japonii, Europie i USA od początku lat 70. Mimo ...
Wodór receptą na zmiany klimatu Do 2050 roku rynek wodoru może osiągnąć poziom 2,5 biliona dolarów, co przełożyłoby się na redukcję rocznej emisji CO2 o 6 gigaton. To 20 procent redukcji koniecznej do tego, aby nie dopuścić do podniesienia się średniej ...
Re: Mercedes E W211 1.8 163KM 2006r. jaką instalację gazową wybrać?
Możesz poszukać w dokumentach od instalacji, albo poszukać sterownika gdzieś pod maską. Za zwyczaj jest to plastikowa obudowa na której jest naklejka z nazwą urządzenia.
Polski producent instalacji, o bardzo dobrej jakości. Tak na prawdę dużo zależy od tego kto CI to założył. Tu masz jeszcze opis producenta https://www.agcentrum.pl/blue-box