Witam mam problem z mercedesem sprinterem 906 519cdi 3.0 v6 z 2010 roku ,od zakupu jest w trybie awaryjnym , w samochodzie została zregenerowana turbina wraz z aktuatorem oraz został wymieniony przepływomierz ale bez rezultatu nadal wyswietla bledy , 108c, 108d , oraz P101 - przeplywomierz nieprawidłowy sygnał , tych dwuch nie moge rozkodowac , bledy byly sprawdzane przez obd nie mam dostepu do sd, po usunieciu nadal sie pojawiaja
Przyjrzyj się nastawnikowi turbiny czy wszystkie złącza są tam w dobrym stanie? Błędy o których piszesz błąd 108c i błąd 108d z tego co wiem będą pewnie z nim związane (komunikacją z nim). Jak byś miał drugi na podmianę mógłbyś sprawdzić czy błędy znikną po wykasowaniu. Może być też tak że twoje urządzenie/skaner nie radzi sobie z komunikacją na tej linii i wywala takie błędy.
SSSuper Drift Cup 2011 - Bagicz / relacja Lotnisko Bagicz znajduje się ok. 7 km od centrum Kołobrzegu i ok. 4 km od Ustronia Morskiego. Położone jest przy drodze krajowej nr 11 (wyjazd z Kołobrzegu ulicą Koszalińską). Pod samo lotnisko prowadzi również ścieżka ...
Alergia za kierownicą - jak sobie z nią radzić? Razem z wiosną przyszedł ciężki czas dla alergików, uczulonych na pyłki i kurz. Prowadzenie auta w tym okresie jest dla uczuleniowców szczególnie uciążliwe. Łzawienie oczu, silny katar, obniżona koncentracja ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.