Witam! Mam pytanie co do zawieszenia air-matic w MB w211. Chodzi o to, że nie raz po odpaleniu zawieszenie samoczynnie robi się sztywne zawieszenie tak jak na sport 2, gdy zgasze auto i odpale ponownie to wszystko jest ok, dodam ze miałem problem z kompresorem wiec wymieniłem na nowy który opuszcza i podnosi bez problemu. Pozdrawiam
Na moje, to coś musi być z komputerem. Z tego co piszesz, wychodzi na to, że nieraz po odpaleniu, samochód uznaje za standardową nastawę zawieszenia wersję SPORT. Warto podjechać na komputer wtedy, kiedy ta "usterka" wystąpi.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Szeroka gama napędów, bogate wyposażenie standardowe - BMW X2 Oprócz hybrydy plug-in i ekstremalnie sportowego BMW X2 M35i, w którym zastosowano silnik czterocylindrowy o mocy 225 kW (306 KM) z technologią TwinPower Turbo, 8-stopniową sportową skrzynię Steptronic, mechaniczny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.