Moje pracki prosze o opinie

22 Wrz 2007, 11:38

Zdjęcie

i starsze
Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie
Ostatnio edytowany przez sparks, 23 Wrz 2007, 14:34, edytowano w sumie 1 raz
sparks
Nowicjusz

22 Wrz 2007, 14:53

wow....furyniezle odpicowwane;d...a jakito program ..prosze o odpowiedz ;]
Pepik ;D
Pepik
Nowicjusz

Miejscowość: Gliwice

23 Wrz 2007, 14:46

no Krzysiek wymiatasz ...kolejne pracki coraz bardziej mi sie podobaja ;D
Pepik ;D
Pepik
Nowicjusz

Miejscowość: Gliwice

09 Paź 2007, 20:26

sory ze odkopuje ten temat ale jak na to patrze to sie musze wypowiedziec to jaade: felgi prawie we wszyskich krzywe i w 2 chyba sztuczne kolory sporo nierowności ale projekty super troche dluzej poprazuj nad autem i bedzie git.

PS: popatrz bardzie na nierownosci i rob mniejsze felgi bo wychodza za opone, jak bedziesz chcial zebym Ci cos podpowiedzial to na gg 6288492
pzdr
Krzyku1906
Nowicjusz
Awatar użytkownika

24 Lis 2007, 17:55

Jakim programem było to robione ? i jaki polecacie na start bo ciekawa sprawa tylko przydały by sie jescze wskazówki jak zacząć ? Pracki niezłe choc widziałem juz takie cuda ze muszisz jeszcze popracowac :)
"Drugi na mecie jest pierwszym przegranym"
ROBERTT
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Lis 2007, 14:11

ROBERTT napisał(a):Jakim programem było to robione ? i jaki polecacie na start bo ciekawa sprawa tylko przydały by sie jescze wskazówki jak zacząć ? Pracki niezłe choc widziałem juz takie cuda ze muszisz jeszcze popracowac :)

Photoshop, paint shop pro, gimp, pełno tego...

co do prac...
- krzywe felgi
- brak iw lakierze
- kiepska jakość
- pseudo carbon?
- skopana estetyka
People cannot gain anything without sacrificing something... that's an equivalent trade.
Bio
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    XIX Moto-Piknik NO LIMIT OLSZTYN 2013 / relacja
    Moto-Piknik na lotnisku w Dajtkach już za nami i śmiało możemy stwierdzić że kolejną edycję zaliczamy do udanych. Jest to wyjątkowa impreza w skali regionu i Polski. Nie często możemy zobaczyć tyle obliczy motoryzacji w jednym ...

25 Lis 2007, 18:45

Co do pracek to te 2 ostatnie wyglądaja jakby były robione w paincie:)

Fadne Volvo i Impreza.

A dlaczego niezmieniasz felg?? Przeciez to podstawa:)

.::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

27 Lis 2007, 23:00

endrju napisał(a):Co do pracek to te 2 ostatnie wyglądaja jakby były robione [...]
A dlaczego niezmieniasz felg?? Przeciez to podstawa:)
[...]

Nie zgodzę się. Jeśli w oryginale felgi były b.dobre to po co zmieniać?
People cannot gain anything without sacrificing something... that's an equivalent trade.
Bio
Początkujący

28 Lis 2007, 00:12

jak tak bedziecie go krytykowac to sie zniechęci chłopak :D mniesie tam podobają ale jak sie przypatrzec to jednak troche by trzeba było poprawic zwałszcza ostanie zdjecie :/ no i te felgi do wymiany
ROBERTT
Początkujący
Awatar użytkownika

30 Lis 2007, 01:06

ROBERTT napisał(a):jak tak bedziecie go krytykowac to sie zniechęci chłopak :D [...]

jeśli mówi się co jest do poprawy, to jest tylko plusem dla niego - będzie wiedział co skopał i postara się (?) przy kolejnych pracach - to się nazywa konstruktywna krytyka ;)
Bio
Początkujący

28 Gru 2007, 01:02

Ludzie to było robione chyba w Paincie.
Dużo fantazjii i humoru
pozytywnie
Pozdrawiam norpaw
''''''''''''''''
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

28 Gru 2007, 12:03

fajne ale mam do was pytanie w jakich programach wy to robicie bo ja do piero zaczynam i przerabiam tylko w paincie ?????????
damex11
Nowicjusz

04 Sty 2008, 22:24

jak masz 3000zł - photoshop... jak nie - paint.net, gimp
Bio
Początkujący