Witam, chciałbym zapytać o radę co można kupić najlepszego w przedziale cenowym 500-800 zł.
Wymogi: - Dożywotnia aktualizacja map - Wykorzystywana w kraju oraz po całej Europie (dość często) - Najlepiej TomTom (chyba, że są dzisiaj lepsze marki)
W dzisiejszych czasach każdy korzysta z google maps w tel czy tablecie i masz wszystko na bierząco, korki, blokady itd. nawigacje odchodzą już do lamusa
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
No własnie o tym samym chciałem napisać natomiast wiadomo że nawigacja w postaci fizycznej nie aplikacji zawsze ma kilka dodatkowych opcji no i jednak często bywa troche"inteligentniejsza' moim zdaniem. Jeżeli kiedyś w przyszłosci potrzebowałbyś informacji na temat nawigacji do floty to smiało mogę kilka słów powiedzieć o Transmobil , ale to juz pisałem w innym wątku na ten temat,
Z osobówki na samochód dostawczy? Zadbaj o bezpieczeństwo jazdy Wypadki drogowe z udziałem przeładowanych samochodów dostawczych nie należą do rzadkości. Niestety ich kierowcy nie zawsze dbają o przestrzeganie zasad bezpiecznej jazdy, próbując na czas dowieźć towar czy przesyłkę. ...
Wybierasz się na wakacje kamperem? O tym należy pamiętać! Kamper (inaczej samochód kempingowy) to chętnie wybierany środek transportu na wakacje – dzięki niemu miejsce noclegowe mamy zawsze przy sobie. Najczęściej do prowadzenia takiego pojazdu wystarczy prawo jazdy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.