Need for speed

23 Paź 2008, 10:37

EXAL napisał(a):Co polecacie do driftu w ProsTreet bo zawiesilem sie na tym DK od driftów Ryo jakiś tam co ma EVO X próbowałem nissanem z350 na full tuningu potem kupiłem supre też do driftu i nie mogę za nic w świecie go pokonać.. Co polecacie do driftu ?

Do driftu polecam Mazde RX-7, tania i dobra :D
Freedie
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wola Dębińska

04 Gru 2008, 18:42

mi najbardziej do gustu przypadł równiż most wanted, carbon też był ok tylko fakt za krótki,zobaczymy co nam przyniesie undercover?
KRISSS
Nowicjusz

Miejscowość: Myślibórz

04 Gru 2008, 21:01

mw i undercower to bardzo podobne gry z tym że undercover ma wiekesz wymagania ale po odpakeniu gry obraz mówi sam za siebie dosłownie szok mw carbon ani zaden nfs nie miał takiej fakt że ma pełnych detalach nie gram go mi sie tnie ale tak oł na pól i jest super polecam wszystkim faną i nie tylko
KRISSS
Nowicjusz

Miejscowość: Myślibórz

05 Gru 2008, 18:36

Mi najbardziej się podoba NFS Undercover ponieważ ładna grafika.
NFS Undercover jest nieco dłuższy od NFS Carbon i jest dużo więcej aut.

nasze-autka-z-need-for-speed-undercover-vt13964.htm#p77261
W tym temacie możemy się pochwalić swoimi aut z NFS Undercover
.::LePsZy SeDeS nIż MeRcEdEs::.
depesz95
Nowicjusz

09 Gru 2008, 15:06

NFS Undercover to faktycznie jedno z lepszych nfs jakie wyszły, ale nic mi nie dawało tyle frajdy jeżeli chodiz o samochodowki jak burnout na ps2. ach
selavi
Nowicjusz
Awatar użytkownika

09 Gru 2008, 16:38

Ja gardze nowymi NFS!!!!Najlepszy NFS to UNDERGROUND!!!!może nie najlepsza grafa ale prawdziwy tuning!!A nowych NFS nierozumiem jak mozna mieć prototypa,Ferrari,laamborghini i je jeszcze tak tyningowac...
M.KOWAL
M.KOWAL
Nowicjusz

Miejscowość: Gliwice

28 Gru 2008, 21:14

undercover jest najlepsze. Wcześniej to underground 1 i 2 był dobry no i w cześci most wanted a carbon i pro street no do bani
Mariusz
mariusz z krakowa
Nowicjusz

14 Mar 2009, 18:34

Mi też najbardziej podoba się undercover. Ma świetny klimat. :D
michal7
Nowicjusz

14 Mar 2009, 23:17

Według mnie najlepszy jest Most Wanted, Carbon i klasyczna 2 :wink:
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Leszno

16 Kwi 2009, 20:20

nfs undegrand 1i 2 spoko most wanted gorzej carbon lepiej pro streat dno undercower nie podoba mi się styl jazdy
Miniu
Nowicjusz

04 Maj 2009, 20:27

NFS najlebszy jest MW i Carbon reszta lipa jest
Ronaldo
Nowicjusz

Miejscowość: Ostrów Wielkopolski

09 Sie 2009, 20:52

Mi się szczególnie podobał Undergroud, a z każdą kolejną częścią było coraz gorzej, a być może po prostu pojawiało się zbyt mało nowego?
kierowiec
Początkujący

Miejscowość: czewa

17 Sie 2009, 09:46

Ja jestem za Most Wanted - jakoś na ps2 miałem najwięcej frajdy z tego. Nowe części doją już serię NFS i nie wychodzi raczej z tego nic dobrego. Ale hej, najnowszy NFS: Shift, ma być bardziej symulacją niż zręcznościówką
http://www.gamespot.com/ps3/driving/nee ... index.html - wygląda całkiem sympatycznie.
Nitrous
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

22 Sie 2009, 11:20

underground najlepszy, chociaz most wanted tez byl super. teraz tylko czekac na shifta
Japonia górą!!!Nissan, Honda, Mitsubishi, Mazda rządzą!!!
Brian Oconner
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Poznań

04 Paź 2009, 00:11

Witam, gram w shifta od jakiegoś tygodnia i muszę stwierdzić, że jest to gra warta polecenia i wydania pieniędzy lub zdobycia pirata :) grafika jest rewelacyjna, fizyka jazdy jest bardzo szczegółowa i realistyczna, także tuning jest bardzo detaliczny . Drift jest bardzo precyzyjny tzn. skończyło się spacjowanie jak w innych częściach, w tej trzeba się postarać a poślizgi są długie i piękne :) To na tyle z mojej strony, zachęcam do gry .

Pozdro
CrissX
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin