Witam w tym temacie możemy się pochwalić swoimi samochodami z Need For Speed Undercover. Można tu także oceniać samochody dodane przez różnych użytkowników. Oceniamy w skali od 1 do 6.
No to na początek ja. Oto jedno z moich aut z Need For Speed Undercover:
Audi R8
Chcę tylko powiedzieć że jestem tu nowy i to mój pierwszy temat!!!
Samochód ładny, fajna karoseria, z naklejkami bez szaleństw, mi w ogóle R8 jako auto się bardzo podoba Ogólna ocena 8/10 ;D A tu mój Porsche 911 GT3 RS:
Tryb ACCESSORY vs READY w hybrydzie Toyoty - o co tu chodzi? Opis dwóch trybów pracy w układzie hybrydowym z których możemy korzystać w hybrydach Toyoty. Warto tu zwrócić uwagę na to, że częste korzystanie z tego pierwszego trybu dosyć mocno obciąża akumulator ...
Na żywo i zza kierownicy Wakacje ze smartfonem w ręce? Dlaczego nie, o ile nie prowadzimy w tym samym czasie samochodu i nie zajmujemy się telefonem bardziej niż tym, co dzieje się na drodze. W przeciwnym razie dekoncentracja za kierownicą może skończyć ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.