Niedrogi, maksymalnie duzy,jak największa ładowność do 3.5t

11 Paź 2012, 21:29

Witam,
Mam zamiar kupić (bądź wziąć w leasing, tutaj jeszcze nic pewne nie jest) auto dostawcze do 3.5 tony. W czym więc problem zapytacie? Chodzi o to, by było po 1 - niedrogie (mysle ze max to ok 15-17 tys) 2 - by miało dużą pakowność, czyli dosyć przestronny "luk bagażowy" i po 3 - by miało jak największą ładowność.
Dostawczak miałby służyć do przewozu farb, worków z klejami itp artykułów.
Nie zalezy mi na wieku, ważne by auto było niezawodne (wiem np że VW LT miały tę cechę, tak jak i Fordy Transity jeśli się nie myle?). To tylko na początkowe rozwinięcie DG, jak będzie szło lepiej, auto zostanie zmienione więc nie musi to być nic niezwykłego. Najważniejsze by spełniało podstawowe 3 warunki :)
Matall
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

22 Lis 2012, 20:28

To tak jak już wcześniej wspomniałeś ford transit najdłuższy jest dobry albo lt max :D
Badysław
Początkujący

22 Lis 2012, 20:55

i jeszcze ewentualnie iveco dally :D
Badysław
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mercedes-Benz W113 z lat 60 tych - Pagoda
    Mercedes-Benz W113 z 1963 roku czyli Pagoda to druga generacja prestiżowej serii roadsterów SL. Auto zaprezentowano w 1963 roku w Genewie. Co ciekawe, po premierze samochodu dziennikarze okrzyknęli nowy model Mercedesa-Benz ...
    Kia Picanto LPG (bi-fuel) - małe zwinne i oszczędne auto
    W odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie na samochody małe o niskich kosztach eksploatacyjnych, Kia przygotowała wersję "dwupaliwową" najmniejszej pod względem wymiarowym linii Picanto. Debiutująca na 65 frankfurckim Salonie ...