REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
qki007 napisał(a):jest jakoś tak milej i fajniej niż by się wsiadało do jakiegoś Poloneza..
qki007 napisał(a):Druga sprawa, miłe zaskoczenie znajomych - bezcenne.
Kamilp napisał(a):Dishman, a znasz 10-letnie auto za 15tys które da zawsze pewność powrotu do domu??
Kamilp napisał(a):Dishman, a znasz 10-letnie auto za 15tys które da zawsze pewność powrotu do domu?? bo ja, jakim samochodem bym nie jechał (nawet nowym) nigdy tej pewności nie mam:P
stasiowski121 napisał(a):Kamilp napisał(a):Dishman, a znasz 10-letnie auto za 15tys które da zawsze pewność powrotu do domu?? bo ja, jakim samochodem bym nie jechał (nawet nowym) nigdy tej pewności nie mam:P
Gdy ktoś dba o samochód na bieżąco wymienia wszystkie psujące się części i elementy zawieszenia/osprzętu silnika to jak najbardziej, można spokojnie jechać.
Oczywiście wiadomo że nieraz samochód jest pewny a i tak się zepsuje ale to rzadkość.
Ja też znam taki samochód - VW Transporter T4 z 94r mojego ojca, (no i mój ale to wyższy przedział cenowy) tymi dwoma autami wiem że mogę o północy wsiadać i jechać na drugi koniec polski bo wiem że są do tego gotowe.
qki007 napisał(a):a inny jeździ aż będzie miał 1% sprawności i bedzie gadał że ma bezawaryjny bo nie wymienia nic!!