REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike napisał(a):Czyiś argument "bo w Holandii się lepiej zarabia" z grubsza przemilczę, bo nie po to wyjeżdża się za granicę, żeby wszystko topić w aucie, które zawsze można kupić lepsze,
szybki napisał(a):Reszta to weryfikacja ogólna mechaniki i korozji (koniecznie). Ruda będzie na 100% tylko ciekawe ile. Możesz rozglądać się za Mazdą 6 1,8/2,0 tu trzeba uważać bardziej na rdzę.
Mariuszekk napisał(a):Już Ci nie przeszkadza tak? gdzie lakierowanie jednego elementu myślę że spokojnie można liczyć 250-300€
I wtedy już warto naprawiać, reanimować blacharkę i wydawać kasę, ale na silniki w Audi już nie?
Mariuszekk napisał(a):Generalnie kibicuje koledzę żeby dał radę zdziałać coś na forum w kontekście porządku i ładu bo serio nie dziwie się jego postawie
Trevor napisał(a):Generalnie sprawę przedstawiam już adminowi i zarządowi forum, generalnie też będę dążył do tego żeby przyjrzeć się działalności Mike`a jako moderatora i jego bierności wobec jasnych sytuacji.
szybki napisał(a):Kolego:
- rdza jest łatwa do weryfikacji, można nawet zrobić foty i je wysłać np.koledze blacharzowi w pl.
- rdza nikogo nie zaskoczy. Kupisz czyste auto to na drugi dzień nie będzie zardzewiałe.
Mariuszekk napisał(a):Tak, tak laik który nie ma pojęcia o motoryzacji samochodach, którego zaskoczy silnik turbo w aucie iluś letnim nagle sobie zweryfikuje rdzę,
i właśnie o tym pisałem - wszyscy źli, Trevor Chrystus tego forum.Trevor napisał(a):W takim razie proponuje zmienić regulamin:
Pkt. 8 Podczas pisania wiadomości nie dozwolone jest:
h. prześladowanie, obrażanie, i używanie niecenzuralnych słów względem innych użytkowników
* za wyjątkiem sytuacji gdzie dany użytkownik poleca markę X, model Y auta z silnikiem Z który wg innego użytkownika i w jego mniemaniu jest nieodpowiedni, wówczas dozwolone jest obrażanie, poniżanie i używanie niecenzuralnych słów bez jakichkolwiek konsekwencji.
też mnie zastanawia, czemu jeszcze cię nie zbanowałemTrevor napisał(a):będę dążył do tego żeby przyjrzeć się działalności Mike`a jako moderatora i jego bierności wobec jasnych sytuacji.
a to nie można tego sprawdzić? W porównaniu do silnika, stan podwozia łatwiej ocenić, no chyba, że znasz SKP na którym rozbiorą ci silnik, to szacunMariuszekk napisał(a):gdzie lakierowanie jednego elementu myślę że spokojnie można liczyć 250-300€
I wtedy już warto naprawiać, reanimować blacharkę i wydawać kasę, ale na silniki w Audi już nie?
Trevor napisał(a):Generalnie sprawę przedstawiam już adminowi i zarządowi forum, generalnie też będę dążył do tego żeby przyjrzeć się działalności Mike`a jako moderatora i jego bierności wobec jasnych sytuacji.
mike napisał(a):i właśnie o tym pisałem - wszyscy źli, Trevor Chrystus tego forum.
Nie off-topy żadne tylko PONIŻANIE, OBRAŻANIE i stosowanie NIECIERNZURALNYCH OKREŚLEŃ wobec drugiego użytkownika.mike napisał(a):Swoją drogą - zauważ, że off top, który zarzucasz Szybkiemu pojawia się zawsze po twojej wypowiedzi. Przypadek?
Ok to zbanuj mniej, pewnie...najlepsze wyjście, zastanawia mnie ewidentnie nie podoba CI się ta rola moda, nie wiesz co masz ze sobą zrobić i ok, nie musisz nim być ale nie musisz też tego tak demonstracyjnie pokazywaćmike napisał(a):też mnie zastanawia, czemu jeszcze cię nie zbanowałem
Trevor napisał(a):Jakbyś nie wiedział na tym forum istnieje coś takiego jak REGULAMIN, którego respektowanie powinieneś nadzorować a celowo tego nie robisz, szczególnie w odniesieniu do niektórych userów pod ochroną, do tego wykraczasz poza Twoje prawa jako moda.
yeti65 napisał(a):Moja rada. Pisz merytorycznie, zbijaj argumenty adwersarzy,
yeti65 napisał(a):Pokazać, że jesteś ponad te szczeniackie pyskówki.
yeti65 napisał(a):Trevor, takie pytanie. Zgłaszasz te kontrowersyjne posty? Pewnie nie.
Po drugie.
Wszystko super tylko nie wydaje Ci się że nawet gdyby ktoś tu polecił motorynkę albo traktor to jednak kultura wymaga aby jakies minimum przyzwoitości stosować? Można kogoś skarcić za to ale nie obrażać no bądźmy poważni, natomiast kolega wyżej zasłania się ciągle jakimiś opowiastkami a sedna sprawy chyba nie rozumie albo nie chce zrozumieć. Nie jest istotne ile ktoś wyda, jakie problemy go spotkają, Trevora do więzienia nie wsadzi, jest rozmowa i jest forum a nie praca doktorancka Ale cóż ta dyskusja nie ma sensu Panowie wyżej zamiast odnieść się do problemu to odwracają kota ogonem Tak w woli jasności ten sam temat od autora pojawił się na innym forum i ewidentnie autor szuka jednak dynamiki też a nie żeby auto się toczyło, ale nie będę linkami obcymi rzucać.yeti65 napisał(a):Wiem, że spotykasz się tu z ostracyzmem, ale tak to już jest, jak się sika pod wiatr. Skarżenie do admina tego nie zmieni, a pewnie tylko pogorszy sprawę. Moja rada. Pisz merytorycznie, zbijaj argumenty adwersarzy, zgłaszaj kontrowersyjne wypowiedzi. Jesteś w mniejszości, więc to Ty powinieneś się bardziej starać.
Mariuszekk napisał(a):Oby zglosił
Mariuszekk napisał(a):Wszystko super tylko nie wydaje Ci się że nawet gdyby ktoś tu polecił motorynkę albo traktor to jednak kultura wymaga aby jakies minimum przyzwoitości stosować?
Mariuszekk napisał(a):Wszystko super tylko nie wydaje Ci się że nawet gdyby ktoś tu polecił motorynkę albo traktor to jednak kultura wymaga aby jakies minimum przyzwoitości stosować? Można kogoś skarcić za to ale nie obrażać no bądźmy poważni,
napisałem wyżej - wg mnie przesadził, ale czytając twoje ciężkostrawne posty każdy mnich stałby się szalejącym psychopatą z siekierąTrevor napisał(a):Ok to wskaż mi w którym temacie, pisałem kiedykolwiek do kogoś, że jest "chory psychicznie", "ma się leczyć", czy że jest "nienormalny"jak kolega Szybki fundujący mi takie komplementy od wielu lat...
nikt nie nazwał tutaj nikogo na k ani na ch, o reszcie napisał Yeti w ostatni pościeTrevor napisał(a):Nie off-topy żadne tylko PONIŻANIE, OBRAŻANIE i stosowanie NIECIERNZURALNYCH OKREŚLEŃ wobec drugiego użytkownika.
respektowanie regulaminu proponuję zacząć od siebieTrevor napisał(a):Jakbyś nie wiedział na tym forum istnieje coś takiego jak REGULAMIN, którego respektowanie powinieneś nadzorować a celowo tego nie robisz, szczególnie w odniesieniu do niektórych userów pod ochroną, do tego wykraczasz poza Twoje prawa jako moda.
mike napisał(a):napisałem wyżej - wg mnie przesadził, ale czytając twoje ciężkostrawne posty każdy mnich stałby się szalejącym psychopatą z siekierą