REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
art. 216 k.k. Zgodnie z tym przepisem: „§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
Trevor napisał(a):Na tym forum jest regulamin, który notorycznie jest łamany przez kolegę wyżej.
Trevor napisał(a):art. 216 k.k. Zgodnie z tym przepisem: „§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
rupertpumpkin napisał(a):Halo? Policja? Proszę przyjechać na forum!
Trevor napisał(a):resztą rozmawiam już i ustalam żeby szybki stracił bezpowrotnie rangę...
szybki napisał(a):Proponujesz auta które nie pasują do wymogów tematu a co najważniejsze mogą przysporzyć masę problemów chociażby finansowych !!!!
Mariuszekk napisał(a): 1) za granicą zarabia się dużo więcej niż w PL, więc nikt nie dostaje 4k pln na rękę nie będzie serwisował za takie zarobki aut.
Po 2) naprawy silników już są meeega drogie, ale napraw rdzy, blacharka, lakiernictwo taniocha
Po 3) Gość jako propozycje pokazuje Audi ze 160 końmi turbo, a ma sobie kupić skodę 1,6 100 koni
szybki napisał(a):W Toyocie która mu się podoba wymieniłem usterki bo trzeba to zrobić a w typach naszego miłoßnika marki tych usterek może być x100 i wspomniał coś ???!!!
Trevor napisał(a):Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę bo patrząc po wypowiedzi na poziomie 15 latka to widać że chyba nie, że to forum jest publiczne i jest właściciel, który za nie odpowiada.
A do tego są instytucje, które nadzorują publiczne fora, strony itd, jak dostanie właściciel karę ileś tys zł, to zobaczymy wtedy.
Bo ja to po prostu mogę zgłosić i tyle.
Z resztą rozmawiam już i ustalam żeby szybki stracił bezpowrotnie rangę...
rupertpumpkin napisał(a):Gość napisał Ci 'lecz się' na forum motoryzacyjnym (już kto ma rację to nieistotne) a ty to przeżywasz co najmniej jakby cie wyzywał od najgorszych albo pisał na priv groźby. Serio straszysz ludzi paragrafami i sądami o takie rzeczy? Zresztą wypowiadasz się jakbyś był na straży moralności i dobrych manier a sami pojechałeś że jestem dziecinny i zachowuje się jak 15 latek bo chciałem rozluźnić atmosferę. A co jak mnie to obraziło? Jakie masz prawo oceniać i deprecjonować moja wypowiedź? Hmm? nie widzisz absurdu sytuacji?
Trevor napisał(a):Moja rada taka że jak jesteś od 2 dni na forum to nie wciągaj się w tematy o których niewiele wiesz.
Trevor napisał(a):Kolega wyżej notorycnie od jakiś 5 lat, jedzie po mnie, ubliża mi itd.
Kogucik1234 napisał(a): myślę nad tym, żeby w przyszłości wrócić na stałe do polski, jednak na pewno nie w najbliższych kilku miesiącach)
Kogucik1234 napisał(a):Chcę po prostu jechać. To wszystko.
Kogucik1234 napisał(a):To znaczy, dla mnie samochód ma po prostu jeździć, ale i mieć jakiś komfort. Nie chcę wsiadać do starszego samochodu, gdzie są szyby na korbkę, etc. Dlatego szukam czegoś nowszego, co nie posiada wyposażenia premium,
Kogucik1234 napisał(a):Kolega ma dokładnie tę Toyote z 2008 i poleca. Sam nią jechałem raz i nie narzekałem (szukałem tej toyoty, ale nie znalazłem niczego w budżecie i w miarę blisko,
szybki napisał(a):1) valvematic - źle przyspiesza i potrafi wywalić błąd ale nie obligatoryjnie. 2) skrzynia może wyć Ale to się zorientujesz po kilku kilometrach. 3) sprawdź działanie hamulca ręcznego bo jest elektryczny i pewnie się popsuje. Reszta to weryfikacja ogólna mechaniki i korozji (koniecznie). Ruda będzie na 100% tylko ciekawe ile.
Trevor napisał(a):Audi A4? Ok ale B7 1,8 turbo lub 2,0T/200 B8
Trevor napisał(a):Cieszył byś się jakby Ci ktoś 10 razy w roku pisał że masz się leczyć psychicznie albo jesteś chory albo coś brałeś?
Mariuszekk napisał(a):Kolega jest niesamowity, zamiast przeprosić i przestac pisać, to jeszcze idzie w zapartę i twierdzi ze przecież obraził ale dlatego że trzeba było bo Trevor to czy tamto napisał.