Ja mam taki problem z moja Micrą.Jak jade to po pierwsze mnie znosi na prawo a po drugie czuje drgania na kierownicy i im szybciej jade tym bardziej drga.Czy to tez moze byc wina tych przegubów kolowych?
Prosze o szybka odpowiedz w miare mozliwosci i czy idzie to zlikwidowac zeby sladu po tym nie bylo?
Pozdrawiam.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Toyota wprowadza architekturę TNGA do fabryki Yarisa we Francji Fabryka Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) w Valenciennes zostanie rozbudowana i przystosowana do wprowadzenia technologii Toyota New Global Architecture (TNGA). To pozwoli zakładowi, w którym powstaje model ...
Była walnięta opona(w jednym miejscu lekki guz niewidoczny prawie) oraz troszkę wgniecona felga i to było powodem tych drgań i znoszenia.Dzięki za pomoc i mam nadzieję że moim problemem też pomogę wielu kierowcom.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.