Nowe auto za 60 - 70 tysięcy ??????

26 Paź 2009, 20:07

Wkrótce muszę zmienić auto. Dotychczas jeżdżę Renault Clio z silnikiem 1,2. Po moich różnych przejściah z używanymi samochodami chcę kupić nowe auto. Do dyspozycji mam między 60 a 70 tys. Co byście polecili? Ford Focus? Honda Civic? Mazda 3? VW Golf?
moku
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

26 Paź 2009, 21:58

Jeśli jesteś młodym albo chciącym się dowartościować mężczyzną w podeszłym wieku to kup Hondę Civic.
Jeśli porzebujesz samochodu który sprawnie zabierze Cię z punktu A do punktu B, nie porzebując przy tym dużej ilości paliwa weź VW Golf-a.

Co powiesz o Fiacie Bravo?? Dasz radę wyrwać go w dobrym wyposarzeniu i zmieścisz się w budżecie.
Kia Ceed?? Jak dla mnie ten samochód jest totalnie bez duszy, ale posiada 7 lat gwarancji :D
Może Seat Exeo?? nie wiem ile on kosztuje, ale pewnie gdzieś koło 60tysięcy.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

26 Paź 2009, 22:08

Exeo chyba nie kupi za tyle... Mazda 3 - wg mnie rewelacyjny samochód, wytrzymałośc, fajne jednostki napędowe, a do tego przyjemnośc z jazdy :) Focus też dobry wybór, znakomity układ jezdny ;) Fiat Bravo też byłby dobrym wyborem, za taką kasę kupisz z full opcją :)
Helly
Początkujący

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Akcesoria zimowe – wyposaż swoje auto!
    Mróz potrafi naprawdę narobić sporo szkód, jeżeli chodzi o wygodę i komfort jazdy zimą. Na pewno nieraz musiałeś rano wstawać wcześniej tylko po to, by odpowiednio przygotować Twoje auto do jazdy. Na szczęście ...
    Mitsubishi Mirage wybrany Samochodem Roku 2013
    Nowy, miejski model Mitsubishi Mirage (w Europie znany jako Space Star) otrzymał tytuł "Car of the Year " za rok 2013, podczas gdy Pajero Sport wygrał w kategorii "Najlepszy samochód typu SUV 2WD z silnikiem benzynowym", ...