Nowe BMW 7

09 Lip 2008, 18:55

Nowe Bmw serii 7 ujrzało wkońcu światło dzienne.Dla niektórych najbardziej oczekiwana premiera roku,dla mnie osobiście też.Niestety Bmw po raz kolejny mnie rozczarowało.Zaraz to "trójce"kolejny samochód budzący mieszane uczucia.Niby jest ładny,ale czegoś mu jednak brakuje i zwyczajnie nie jest to to czego oczekiwałem po marce z Monachium.Samochód ma oczywiście dużo nowych gadżetów o których nie będę pisał bo pewnie i tak nikt tego nie czyta.

A jakie są wasze opinie na temat tego modelu?

Ciekawe czy jeśli ten model będzie sie źle sprzedawał wywalą Banglea? :P

[link wygasł]

[link wygasł]

[link wygasł]

[link wygasł]
Ostatnio edytowany przez stolarz1, 10 Lip 2008, 17:24, edytowano w sumie 1 raz
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

09 Lip 2008, 22:41

to jednak luksus sportowy i klasa dla siebie. Siódemka to marzenie ;)
(...) A jakie są wasze opinie na temat tego modelu? (...)
moje żadna, bo fotek nie widzę :twisted: ale w ciemno ładny. Mnie się ten styl podoba.
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk/kujawsko-pomorskie

10 Lip 2008, 17:25

WitP_tsaJ4145 napisał(a):to jednak luksus sportowy i klasa dla siebie. Siódemka to marzenie ;)
(...) A jakie są wasze opinie na temat tego modelu? (...)
moje żadna, bo fotek nie widzę

Już to poprawiłem :)
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

10 Lip 2008, 22:38

BMW serii 7 to nike jkest samohchód to coś w rodzaju raju na kółkach :) CUDO!!!!! szefostwo firm ma już co kupować
BMW X5:::......
adrian199999
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

11 Lip 2008, 10:42

A mnie jakoś nie przekonuje do siebie, owszem jest ładny i futurystyczny, najładniejszy z BMW tych co są ale tak jak koncepty CS mi sie nie sie podoba . CS jak tylko zobaczyłem to sie zachwyciłem i "zakochałem" a tu juz takiej reakcji nie było, ale jestem pewien ze to będzie fantastyczne auto i czekam na premierę.
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

13 Lip 2008, 23:27

Z pewnością jest to samochód o nieprzeciętnej prezencji, futurystyczny przez co może troszkę kontrowersyjny. Jednak jak dla mnie to plus.
Osiągi świetne, nawet spalanie 15l/100km to niezły wynik dla dwutonowej limuzyny.
Cóż tu więcej pisać...
Wystarczy przytoczyć slogan reklamowy BMW: "idealny kompromis pomiędzy komfortem i sportem".
Herr Porsche miałby zaburzenia wzwodu na widok Cayenne...
klaudia9z
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Jakie silniki wybierają Europejczycy?
    Analitycy sygnalizują, że październik 2017 r. był momentem przełomowym pod względem wybieranego przez kierowców rodzaju paliwa. W ciągu tego miesiąca zarejestrowano ponad 619 tys. pojazdów z silnikami benzynowymi, ...

15 Lip 2008, 13:52

Genialny samochód :)))) cudo na kółkach ;P PIĘKNY!!!!!!!
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

17 Lip 2008, 18:54

Bardzo mi się ono podoba. Ale tylko pomarzyć można ;|
Rodri94

20 Lip 2008, 19:44

Choć moje marzenia są troche mniejsze (AUDI A6 3.0 TDi lub 4.2) taką "Beemką" bym niepogardził :p
polo94
Nowicjusz

Miejscowość: Wielkopolska

21 Lip 2008, 15:20

Bardzo ładne autko. Widać, że BMW zaprzestał z monstrualnym nadwoziem które było w poprzedniej wersji ( nie tej co jest teraz ). Wiecie, że bedzie też BMW 3 po Face Liftingu. Udało mi się zrobić jego zdjęcie jak BMW robiło testy na autostradzie. Wrzuce na forum jak zgram fotki z aparatu.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

23 Lip 2008, 12:33

chetnie bym sobie kupil ale niestety mnie nie stac :(
rem
Nowicjusz

28 Sie 2008, 01:31

a mi sie nie podoba! ha! :) oczywiscie jezeli chodzi o wyglad zewnetrzny,ten model juz nie ma w sobie "tego czegos" co mial poprzedni egzemplarz..:(
Bardzo wiele mowisz o SOBIE, gdy wydajesz sie mowic o innych ludziach.
Architek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zgorzelec