Invi napisał(a):Nie myślałeś o Corolli?
Zupełnie nie porwały mnie dostępne silniki
![Wink ;)]()
Invi napisał(a):BTW to przestań siedzieć przed komputerem, idź do salonu i przejedź się wszystkim co bierzesz pod uwagę. Co z tego, że w tabelce wyjdzie ci ceed a będziesz się w nim źle czuł
Ceedem już jechałem, spodobał mi się. Jedyne co mi w nim nie leży, to tapicerka z ekoskóry (zastanawia mnie jej trwałość), ale jak chcę pakiet zimowy i światła full LED, to niestety muszę brać tę wersję. No i dużo się pisze o wyciszeniu, ale raczej nic w tym segmencie i tak nie będzie wyciszone równie dobrze jak moje obecne auto. Poza tym szum usypia dzieci
![Szczęśliwy :D]()
Innymi jeszcze nie miałem okazji jeździć, bo Ceed jest póki co moim faworytem, a nie chce mi się prawdę mówiąc kombinować z urlopami i ustawianiem spotkań, skoro na papierze nie dostrzegam, żeby konkurencja, która jest droższa, faktycznie miała coś wow. Stąd założyłem temat, na pewno są tu tacy, co wiedzą więcej niż ja o tych autach. Może na papierze nie ma czegoś, co faktycznie czyni VAG czy Forda lepszym wyborem.
Marzeniem jest oczywiście Touran porównywalny z moim 5008, ale jak wspominałem - wersje dostępne w moim budżecie są nieciekawe, wolę mniejsze, a lepiej wyposażone auto.