Nowość! Porsche Panamera

16 Lut 2008, 18:37

Piter napisał(a):Zobaczymy jak na żywo będzie się prezentował :)

Ciekawe czy zobaczymy go w naszych miasteczkach :)
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

16 Lut 2008, 19:02

Jesli nie będzie bardzo brzydki to napewno.Jesli ma byc konkurencyjny to musi kosztować ok.300tys.Trochę mniej kosztuje Mercedes CLS a trochę wiecej z kolei Maserati Quatroporte.Najsłabszy silnik będzie miał coś ok.290KM,a reszta silników będzie pochodziła od Cayenne.
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

16 Lut 2008, 23:26

Na bank będzie można go zobaczyć, znajdzie się jakiś klient, któremu się spodoba, kwestia gustu.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

17 Lut 2008, 19:40

Styliści porsche nie popisali się . To auto w ogóle nie pasuje do wizerunku firmy
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

17 Lut 2008, 23:18

Mi też się nie podoba, ale tak jak napisałem, znajdzie swoich fanów :)
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

17 Lut 2008, 23:18

Mi też się nie podoba, ale tak jak napisałem, znajdzie swoich fanów :)
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

18 Lut 2008, 02:05

Jak mówi stare przysłowie „Każda potwora znajdzie swojego amatora” :D
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

19 Lut 2008, 15:44

Bryann napisał(a):Jak mówi stare przysłowie „Każda potwora znajdzie swojego amatora” :D
niby tak ale zagorzali fani tej marki mają im za złe że wprowadzają takie modele. Nawet porsche-maniak Hammond wyśmiewał się z tego w którymś z odcinków Top Geara
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

19 Lut 2008, 19:45

Jak ktoś wyżej napisał, firmy powinny poszerzać klientelę, ale dla mnie takie autko to troche przesada
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Lut 2008, 17:10

Bryann napisał(a):Jak ktoś wyżej napisał, firmy powinny poszerzać klientelę, ale dla mnie takie autko to troche przesada
to taki przedłużony i obniżony Cayenne który sam w sobie nie jest zbyt piękny...
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

20 Lut 2008, 18:02

A z drugiej strony może i dobrze, że robią takie samochody. Wiedzą jakie śa opinie ludzi, a i sami ludzie mają o czym gadać :) choćby na naszym forum
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Lut 2008, 21:35

Tylko jeśli ten samochód nie będzie sie sprzedawał to z opinii ludzi pieniądze im się nie zwrócą.
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

21 Lut 2008, 00:38

Oczywiście racja. Ale produkując samochód zupełnie inny niż do tej pory, wydaje mi się, że mają na uwadze to, iż samochód może się nie spodobać. Jak sięnie spodoba zaprzedaną produkcji i będą obniżać ceny. Nic innego im nie zostanie..
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

21 Lut 2008, 14:53

Bryann napisał(a):Oczywiście racja. Ale produkując samochód zupełnie inny niż do tej pory, wydaje mi się, że mają na uwadze to, iż samochód może się nie spodobać. Jak sięnie spodoba zaprzedaną produkcji i będą obniżać ceny. Nic innego im nie zostanie..
tylko zastanów się jaki jest koszt wprowadzenia do produkcji zupełnie nowego modelu. dla niektórych mniejszych producentów oznacza to zasem niezłe kłopoty w razie jak auto się nie sprzedaje...
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

21 Lut 2008, 16:21

bronek napisał(a):
Bryann napisał(a):Oczywiście racja. Ale produkując samochód zupełnie inny niż do tej pory, wydaje mi się, że mają na uwadze to, iż samochód może się nie spodobać. Jak sięnie spodoba zaprzedaną produkcji i będą obniżać ceny. Nic innego im nie zostanie..
tylko zastanów się jaki jest koszt wprowadzenia do produkcji zupełnie nowego modelu. dla niektórych mniejszych producentów oznacza to zasem niezłe kłopoty w razie jak auto się nie sprzedaje...

Oczywiście zgadzam sięz Tobą w 100% tyle, że jeśli jakaś firma wprowadza zupełnie nowy model, zupełnie odbiegający od reszty wcześniejszych samochodów moim zdaniem, jeśli już wydają tyle pieniędzy na zrobienie czegoś, dla innej rzeszy ludzi, powinni go tak zrobić, tak przygotować ażeby nie wzbudzał kontrowersji..lepiej dołożyć ten milion i być pewnym, że auto pójdzie, niż oszczędzać na podzespołach, wykonaniu itd i żyć w strachu, czy model będzie miał powodzenie na rynku :) takie moje zdanie :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika