Nowy samochód do 60k

03 Lut 2016, 20:56

Podsumowujac, kia i hyundai maja to co trzeba, astra ma dobry silnik, tipo godne uwagi a fluence godny polecenia. Ostatecznie ktore z tych aut wybrac? Podkreslam, iz jest to moj pierwszy samochod i zapewne szybko go nie zmienie wiec musze sie gleboko zastanowic. Co wy mi polecacie najbardziej z proponowanych modeli, moze jeszcze jakis ominalem?
lishkenss
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 07 1998
Auto: Nie mam

03 Lut 2016, 21:03

Wszystkie będą dobre, to już jest twój wybór.
Najlepiej jakbyś przejechał się każdym z nich i wziął ten w którym się najlepiej czujesz.

Z tych aut chyba bym trochę dołożył i wziął astre z 1.4 i fabrycznym LPG.
sanvean23
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Auto: Punto 2FL |Honda Civic VIII
Silnik: 1.2 16V | 1.8

03 Lut 2016, 23:25

Fluence znajomego, ma bardzo użyte i zniszczone wnętrze mimo, że ma go od nowości i nie jeździ bardzo dużo. Mimo to jest to dobry samochód, ale ja jakoś mam do niego awersję, nie podoba mi się, więc nie potrafię go obiektywnie ocenić.

Kia i Hyundai to praktycznie to samo. Ja bym wybrał Hyundaia ze względu na wygląd.

Natomiast zanim podejmiesz decyzję to zorientuj się więcej na temat nowego Tipo bo samochód zapowiada się naprawdę dobrze i pierwsze zagraniczne recenzje dają wielkie nadzieje.

Astra z fabrycznym LPG to również świetna propozycja.
lionaptor
Nowicjusz

Auto: GP

04 Lut 2016, 11:39

Ostatnio wpadłem na stronę z nowymi samochodami z autoryzowanych salonów. Może tam coś znajdzieś :)
markor00
Obserwowany

Prawo jazdy: 06 06 2000
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Bmw seria 1
Silnik: 120d 177 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

04 Lut 2016, 12:27

Możesz zobaczyć jeszcze na Elantre
http://www.samar.pl/__/8/8.c/488364/Hyu ... an-4d.html
albo Focus
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
sanvean23
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Auto: Punto 2FL |Honda Civic VIII
Silnik: 1.2 16V | 1.8
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q8 e-tron edition Dakar
    Zainspirowany najważniejszym rajdem pustynnym na świecie, Audi Q8 e-tron edition Dakar wyróżnia się swoją unikalną stylistyką i wyjątkowymi funkcjonalnościami. Zewnętrzny design tej specjalnej edycji przyciąga uwagę ...
    [2018] Audi A6 C8
    Jedno z najbardziej uwielbianych aut Polaków w nowej odsłonie. Jak to w Audi mamy rozwój stylistyki, a nie zmianę. Mi się podoba.