Witam,
Generalnie szukam swojego pierwszego autka do 10k, koniecznie w benzynie, celuje w hatchbacki. Mocowo myślę,że <12sek do setki mi wystarczy. Spalanie na poziomie 11l akceptuje. Jak każdemu zależy mi na stosunkowo małej awaryjności a jak już jakaś usterka wystąpi, to żeby koszta nie zjadly mi portfela
![Uśmiechnięty :)]()
Z takich dodatkowych wymagań to fajnie jakby w autku było coś poza radiem. Jakieś podgrzewane fotele, lepsze audio , el szyby itd. Autka szukam z okolic wrocławia. Trochę poszukałem i znalazłem takie coś:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Silnik z opinii wynika,że jest ok, mało pali przy tym też nie jest to muł. Wyposażenie na przyzwoitym poziomie. Jednak jest jakieś nieporozumienie, gdyż za nic nie mogę odnaleźć wersji wyposażenia tej skody. Na autodna pokazuje, że to basic outfit ale w tej wersji nie było podgrzewanych foteli-nawet nie były opcjonalne. VIN: TMBPD26Y123479364
druga oferta którą znalazłem to
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Mało w opisie i w sumie nic nie wiadomo. Wiem jednak,że cena jak za golfa V to trochę za mała... Ale wolę go tu wstawić bo ładnie się prezentuje a znawca ze mnie żaden.
Co myślicie? Skoda wydaje mi się warta zobaczenia.
Z góry dzięki za pomoc i Wesołych Świąt
![Uśmiechnięty :)]()