Ocena fird fusion

10 Sie 2010, 13:45

witam co możecie mi napisać o konkretnie tym autku?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

z góry dzięki
kaska2912
Początkujący

Miejscowość: Tarnów

10 Sie 2010, 14:24

sporo ich lata we flotach ,auto dość przyjemne w prowadzeniu ,ale bez klimy chcesz kupować ?
czeslaw555
Zaawansowany

Zdjęcia: 1
Miejscowość: GKA- pomorskie
Auto: Peugeot 508
Silnik: 2.0 HDi 163km.
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

10 Sie 2010, 14:28

zgadza sie i na te radzilbym uwazac. to smieci a nie samochody(w wiekszosci te o najtansze). jezeli pierwszym wlascicielem jest os. prywatna i auto jest w dobrym stanie przymknalbym oko nawet na brak klimy :wink:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

10 Sie 2010, 14:34

Ja Forda Fusiona odradzam Ci z całego serca
Mój wujek który jest mechanikiem ma od 3 lat takiego z 2004 roku(kupił go za 30tys zł) i ma same problemy z nim, nie wiem czy to konkretny egzemplarz czy co ale jakby mógł to by go jak najszybciej sprzedał.
luck112
Początkujący

Miejscowość: Wręczyca Wielka
Prawo jazdy: 10 02 2013
Auto: Renault Scenic III

10 Sie 2010, 16:03

To widać wujek miał wyjątkowego pecha, bo Fusion jest najmniej awaryjnym Fordem - w rankingu TUV (który trochę przekłamuje statystyki, ale nie aż tak jak ADAC, więc jako tako można go uznać za miarodajny) jest sporo miejsc przed Focusem albo Mondeo, zresztą ogólnie Fusion ma niezłe opinie.
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka

10 Sie 2010, 17:48

Odpicowany na sprzedaż to napewno ale jeśli faktycznie auto pochodzi od prywatnej osoby to można rozważyć jego zakup.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

10 Sie 2010, 23:48

właśnie poczytałam o nich i jest sporo pozytywów chodzi mi o autko do 15 tys max 16 ale wiadomo tzw pakiet też muszę za coś zrobić na początku za stilo patrzyłam ale nie stać by mnie chyba było żeby go dokarmiać słyszałam że są sporo paliwożerne a mi trza coś ekonomicznego w miarę :) ewentualnie patrzyłam jeszcze na almerę i fiestę VI tylko żeby to miało trochę koników :) może macie jeszcze jakieś propozycję??
kaska2912
Początkujący

11 Sie 2010, 06:10

Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

11 Sie 2010, 20:34

hej no jest tak ze jako kobieta zwracam uwagę jeszcze na wygląd autka punciaki mi się jakoś nigdy nie podobały(sorki jak kogoś uraziłam) thalia nie podoba się mojej 2 połówce a ze wspólnej kasy mamy autko kupić i honda nie wiem jakoś też nie trafiła w mój gust
kaska2912
Początkujący

11 Sie 2010, 20:57

Barol
Awatar użytkownika