Szukam auta jak wyżej. Najlepiej 5 drzwiowy, ale jestem skłonny do 3 drzwiowego ostatecznie. Dziś wpadło takie cudo, cenowo nie mało hmm? [link do oferty na Olx wygasł]
306? W woj. lubelskim nie ma praktycznie nic. Znalazłem tylko jeden egzemplarz ale daleko trochę z Lublina jak na autko w takiej cenie. Wydaje się być nawet zadbany, ale na pewno był "dupcony" równo. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Lexus LF-Z Electrified - najważniejsze cechy elektrycznego konceptu Na przełomie marca i kwietnia Lexus pokazał koncepcyjny model LF-Z Electrified. Japończycy zapowiadają, że futurystyczne auto daje wgląd w przyszłość ich marki. Stylistyka, właściwości jezdne i technologie, w które ...
Automatyczne światła drogowe Układ automatycznych świateł drogowych jest rozwiązaniem bardziej zaawansowanym i niezwykle praktycznym. Występuje w coraz większej liczbie nowych samochodów obok czujnika zmierzchu i zmniejsza zaangażowanie kierowcy ...
Sprzedającego fantazja poniosła, bo to GSi ma 125koni. Cena wcale nie jest jakaś okazyjna, ale środek wygląda na mało zmęczony. Jak masz blisko, to możesz obejrzeć.
Prosta rada = omijaj takie ulepy i wynalazki szerokim łukiem. Tylko jedne typ właścicieli wstawia takie świństwa do samochodów i nie chcesz mieć z tym do czynienia.
mam 10k do wydania przypominam i szukam coś pomiędzy samochodem praktycznym a w miare szybkim tzn. chodzi tutaj o komfort jazdy w trasie - wyprzedzanie. [link do oferty na Olx wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.